Burcu Esmersoy'dan bomba seksi pozlar!

13 Eylül 2015 Pazar  14:37

Burcu Esmersoy'dan birbirinde seksi ve bomba pozlar. Bir dergi için cesur pozlar veren ünlü sunucu Burcu Esmersoy, erkek arkadaşına "Dünyanın en güzel seven insanı" diyerek övgüler yağdırdı. İşte Burcu Esmersoy'un o seksi fotoğrafları.

 

Burcu Esmersoy bir derginin bu ayki sayısı için çok konuşulacak pozlar verdi. Dergiye içini döken ünlü sunucu, erkek arkadaşına da övgüler yağdırarak samimi itiraflarda bulundu.


"EN HUZUR VEREN..."



Bir dergiye cesur pozlar veren Burcu Esmersoy erkek arkadaşı Tuna Aksu'ya övgüler yağdırarak "Dünyanın en tatlı, en iyi, en huzur veren, en güzel seven insanı." dedi. Dergiye içini döken sunucu "Kendimi tehdit altında hissettiğim bir dönem oldu. Yakınımdaki biri beni mesleki olarak ve özel hayatımda mutsuz etmek istedi. Hayal kırıklığıyla karışık bir duygu yaşadım o süreci hızlı atlattım" dedi. İşte Esmersoy'un röportajından satırbaşları:

"MÜTHİŞ BİR ÖZGÜVENE SAHİBİM"

Kendimi başarılı, mutlu, huzurlu hissediyorum. Tuttuğunu koparan, hayatta başaramayacağı hiçbir şey olmadığını bilmenin verdiği hisle müthiş bir özgüvene sahip, tatlı, iyi bir insan gibi... Çevremdeki fazla insanları eledikten sonra, son derece güvenli bir insan topluluğuyla, huzurlu ve daha rahat bir insan oldum.

"ŞÖHRET BENİ TAKİP ETTİ"

Forbes, sayılarla ilgili yaptığı kişilik çalışmasında benim rakamlarımın şöhret rakamları olduğunu ve ben ne yaparsam yapayım şöhretin beni takip edeceğini söylemişti, sanırım haklıydı. Ben çok uzun süre direndim çünkü.

Burcu Esmersoy Cesur Pozlar Verdi

 

 



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Burcu-Esmersoy-dan-bomba-seksi-pozlar--haberi-217986.html