Ankara İncek'te Stardust Pool Club Otel hizmetinizde

13 Aralık 2014 Cumartesi  21:11

Ankara İncekte otel arayanlar Stardust İncek Pool'a giderek rahatlıkla kalabilirler. Hizmet sektörüründe 5 yıldızı tam anlamıyla sağlayan otelde her türlü imkanı birarada bulabilirsiniz.

Sakinlik arıyor ve dinlenmek için bir yer arıyorsanız aradığınız yer kesinlikle Stardust İncek Otel.Şıklığı ve güzelliğiyle Ankara'nın gözde semtlerinde, İncek'te hizmetinize açılan Stardust Pool Club konaklamak için ve detaylı bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz.

Uygun fiyatlarıyla tam hizmet veren otelde sizi rahat ettirecek ve İncek'te kendinizi bambaşka bir Ankara'da hissedeceksiniz.
 
Yaz aylarında ise 1500 Kişilik Kokteyl Düzeni, 1000 Kişilik Yemek Düzeni ile Üstü Kapanabilen Açık Balo Alanımızda gerçekleşecek;



Kır Düğünü,Özel Gün ve Gece Eğlenceleri,Mezuniyet Baloları,Gala Daveti,Seminer ve Lansman Toplantıları gibi. Organizasyonlarınızda Misafirlerinizi Şık Bir Kır Bahçesinde ağırlayabilirsiniz…




Yaz aylarında yine pazar günleri ailenizi alarak rahatlıkla serpme kahvaltı yapabilirsiniz. Size özel hizmet veren Stardust İncek Pool'da üstelik park alanı , at binme ve havuz hizmetlerinden faydalanma imkanı sağlıyor.



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Ankara-Incek-te-Stardust-Pool-Club-Otel-hizmetinizde-haberi-217520.html