Kösem Sultan muhteşem fragman! Tıkla izle

13 Eylül 2015 Pazar  16:33

Kösem Sultan muhteşem fragman! Tıkla izle.  Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan dizisinin merakla beklenen ve sır gibi saklanan 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Muhteşem Yüzyıl-Kösem'in ilk fragmanının yayınlanmasıyla diziden kareler ortaya çıktı. Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan 1. bölüm fragmanı izle ve diziden fotoğraf kareleri haberimizin detayında.  İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan fragmanı izle.

 

Muhteşem Yüzyıl-Kösem dizisinin ilk fragramını önceki gün Star TV'de ekrana geldi.



DİZİDE YAKINLAŞTILAR

Kösem Sultan'ı canlandıran 17 yaşındaki Yunan oyuncu Anastasia Thsilimpou ile Sultan Ahmed'i oynayan Ekin Koç'un yakınlaştığı sahneler dikkat çekti.



HÜLYA AVŞAR ÖNE ÇIKANLARDAN OLDU

Safiye Sultan'a hayat veren Hülya Avşar da tanıtımda öne çıkan isim oldu.



BİNLERCE KIZ ARASINDAN SEÇİLDİ

'Muhteşem Yüzyıl-Kösem' dizisi için 1,5 yıldır aranan Kösem Sultan Yunanistan'da bulundu. Lise öğrencisi Anastasia Thsilimpou binlerce genç kız arasından rolü kaptı. 17 yaşındaki Yunan oyuncu Anastasia Thsilimpou dizide Kösem Sultan'ın ilk gençlik yıllarını canlandırıyor. Deneme çekimlerinde başarılı performansıyla diğer adaylar arasından sıyrılan Thsilimpou Yunanistan'da da oyunculuk yapıyor.





BEREN'E DEVREDECEK



'Sultan Ahmed' karakterini oynayan Ekin Koç'la kamera karşısına geçen oyuncu, 'Kösem' karakteri için Türkçe öğrenmeye başladı. Lise üçüncü sınıf öğrencisi olan Anastasia Thsilimpou rolünü 9. bölümden sonra Beren Saat'e devredecek.

 

 



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Kosem-Sultan-muhtesem-fragman-Tikla-izle-haberi-218000.html