Gaziantep'te savaş gibi kavga: 5 ölü

11 Eylül 2015 Cuma  17:51

Gaziantep'te aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan kavgada 5 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Av tüfeği, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavga sonrasında çevik kuvvet ekipleri olayın yaşandığı özel hastane önünde geniş güvenlik önlemi aldı. Kavgaya karışan grupların akraba oldukları da öne sürüldü.

 



Olay, gece geç saatlerde Şehitkamil ilçesine bağlı Mücahitler Mahallesi'nde bulunan özel bir hastanenin önünde yaşandı. İddialara göre, aralarında husumet bulunan ve akraba oldukları iddia edilen iki grup, bir araya geldikleri hastane önünde tartışmaya başladı. Büyüyen tartışma, bıçak, sopa ve tüfeğin kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada ismi B.P. olduğu öğrenilen bir kişi av tüfeğiyle vurularak olay yerinde hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 4'ü yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 2 kişinin de tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

 



Bu arada, olayın ardından tarafların hastaneye gelen yakınları sinir krizleri geçirdi. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı bölgede, tedbirler üst düzeye çıkarıldı. Olay yeri inceleme ekipleri, etrafa saçılan bıçak, sopa ve boş kovanları incelemeye aldı. 4 kişi de gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor. Kavganın kız alıp verme meselesi ve maddi alacak nedeniyle çıktığı yönünde iddialar, emniyet güçleri tarafından araştırılıyor.



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Gaziantep-te-savas-gibi-kavga-5-olu--haberi-217946.html