Nani: Omuzlara aldıkları adamı asmak istiyorlar!

11 Ağustos 2015 Salı  00:28

Fenerbahçe Shakhtar'a elenirken iki maçta gol atamadı, pozisyon kısırlığı yaşadı. Eleştiri okları teknik direktör Pereira dışında vatandaşı Nani'ye döndü. "Böyle büyük paralarla alınan bir oyuncu bu kadar silik kalmamalı." denilen Portekizli futbolcu, hocası ile görüşerek dert yandı.

 

 

Nani, "Henüz iki maç oldu. Gelirken bizi omuzlara alanlar iki maç sonra asmaya çalışıyorlar. Türkiye'nin bir futbol ülkesi olduğunu biliyordum ama bu kadar aceleci olduklarını düşünmemiştim." diyerek sitemini dile getirdi.



DIEGO MORAL VERDİ

 



Nani'deki umutsuzluğu ve bezginliği gören Pereira, "Bunlar normal şeyler. Taraftar hep galibiyet ister. Biz yeni bir takımız, düzeleceğiz." diye moral verdi. Nani'nin Josef de Souza ve Diego ile de benzer bir konuşma yaptığı öğrenildi. Diego'nun, "F.Bahçe seyircisi özeldir. İki maç kazanalım herşey düzelir. Bir de G.Saray galibiyeti yaşatalım bizden kralı olmaz. Şampiyonlar Ligi'nden elendik ama UEFA Avrupa Ligi, lig ve Türkiye Kupası'nda hedefe ulaşacak kaliteli kadromuz var. Bunları kafana takma." dedi.



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Nani-Omuzlara-aldiklari-adami-asmak-istiyorlar--haberi-217844.html