En son çıkan Android uygulamalar

22 Ekim 2014 Çarşamba  22:15

Zira her gün yeni bir Android uygulaması çıkmakla birlikte, yeni ihtiyaçların doğması, uygulamaların gelişmesine olanak sağlıyor. İşte en son çıkan uygulamalar…

Twilight

Geceleri akıllı telefonunuza ya da tabletinize bakmaktan uyuyamıyor musunuz? O zaman Twilight uygulaması size yardımcı olacaktır. Ekranın renk düzenini değiştiren uygulama, gözünüze daha hafif bir ışık gelmesini ve bu şekilde sakinleşip uykunuzun daha çabuk gelmesini sağlıyor. Üstelik uygulama gerçekten de işe yarıyor.

Yirmibir!

Türk uygulama geliştiricilerden Sinan Özeray tarafından hazırlanan bu eğlenceli yirmibir oyunu, kendini bugüne kadar ciddi anlamda geliştirdi. Artık 100 bin kişi tarafından indirilmiş olan oyun, Google Play Store’daki en iyi Blackjack oyunlarından birisi haline geldi. Eğer hala indirmediyseniz Yirmibir!’i indirip deneyebilirsiniz.

Androidify

Google tarafından geliştirilen Androidify uygulaması, kendi Android robotunuzu oluşturmanızı ve onu hareketlendirerek arkadaşlarınıza göndermenizi sağlıyor. Robotunuza saç şekli verebilir, kıyafetlerini ya da vücut ölçülerini değiştirebilirsiniz.

Kardiyograf

Google Play Store’da her geçen gün sayısı artan kalp ritmi ölçme uygulamalarından biri olan Kardiyograf, işini oldukça iyi yapıyor. Sade ve şık bir arayüzde kalp ritminizi ölçen uygulama, rakiplerinden daha doğru sonuçlar vermesi ile dikkat çekiyor. Sizde Kardiyograf uygulamasını indirip kameranız ve LED flaşınız vasıtası ile kalp ritminizi ölçebilirsiniz.

Resimli Kelime Nekibu

Uygulamanın karşınıza çıkarttığı 4 fotoğrafın ortak noktasını bulup onu ekranın alt tarafındaki harfler ile yazmanız gerekiyor. Bu sıralar bir hayli popüler olma yolunda ilerleyen uygulama, bölümleri ilerledikçe zorlaşıyor ve güzelleşiyor. Uygulamanın içerisinde 500’den fazla kelime ve yüzlerce bölüm bulunuyor



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/En-son-cikan-Android-uygulamalar-haberi-217516.html