iOS’tan Android Lollipop’a geçmenin yolu!

22 Ekim 2014 Çarşamba  22:06

Google, en büyük rakibi iOS’tan, en yeni işletim sistemi Android 5.0 Lollipop’a geçmek isteyenler için özel bir rehber yayınladı.

Geçtiğimiz Eylül ayında resmen tanıtılan ve oldukça uzun bir süre gündemden düşmeyen iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, bir hamle yapmıştı. iOS, Apple’ın yeni telefonlarının çıkmasıyla birlikte Android’den iOS’e geçiş rehberi yayınlamıştı. Bu konuda Google’dan yanıt gecikmedi. iOS’tan Android Lollipop’a geçiş rehberi yayınlayan Google böylece intikamını almış oldu.

Resmi Android web sitesinden ulaşabileceğiniz geçiş rehberi, Aynı Apple’da olduğu gibi kullanıcı Android’e geçtiğinde temel uygulamaların nasıl kullanılacağına ve dosya transferlerinin nasıl gerçekleştirileceğine dair bilgiler içeriyor. Rehber aynı zamanda mesajlaşma, kişilerle iletişime geçme veya bir e-posta hesabı oluşturma gibi uygulamalarda da öğretici nitelik taşıyor. Söz konusu rehberde Google, uygulama mağazası Google Play’e de yer vermiş. Bu rehber platform değiştirmekten sadece, işlemin uzun ve zahmetli olacağını düşündükleri için vazgeçenleri hedef almış.



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/iOS-tan-Android-Lollipop-a-gecmenin-yolu-haberi-217513.html