Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na jet yanıt!

15 Eylül 2014 Pazartesi  21:42

Kılıçdaroğlu, “Davutoğlu’nun ‘Ben ülkeyi yönetmeye talibim, karar ve sorumluluk bende’ demesini ve bunu eyleme dönüştürmesini bekliyorum bunu yaptığında muhatabımız olacaktır.” dedi.

İşte Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satır başları;

Biz Davutoğlu’nun kukla başbakan olmasını istemeyiz. ‘Ben ülkeyi yönetiyorum, sorumluluk bendedir, ben bağımsız karar alacağım’ diyorsa sorunumuz yoktur. Ben Sayın Davutoğlu’nun adli yıl açılışına gitmemesini eleştirmiştim. Cumhurbaşkanı kırgınlık göstermiş olabilir ama Başbakan’ın gitmesi gerekirdi. Otoriteden bağımsız olarak Davutoğlu’nun ‘Ben ülkeyi yönetmeye talibim, karar ve sorumluluk bende’ demesini ve bunu eyleme dönüştürmesini bekliyorum bunu yaptığında muhatabımız olacaktır.

“DAVUTOĞLU’NA SORUYORUM”

Davutoğlu’na soruyorum kimlik siyaseti kim yapıyor? Başbakan olarak toplumu gerginlikten uzaklaştırmak istiyorsa partisinde yapılan kimlik siyasetine son vermesi lazım. Davutoğlu kimlik siyasetinin ne tür felaketlere yol açtığını görmek istiyorsa Ortadoğu’ya baksın.Şunun yanıtını beklerim Musul Konsolosluğu’nda 49 rehine hangi gerekçe ile IŞİD’in elinde rehin olarak bırakıldı? Kimin kararıydı bu?”



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Kilicdaroglu-ndan-Davutoglu-na-jet-yanit-haberi-217422.html