Çağla Şikel, Tarkan konserinde şok etti!

14 Eylül 2014 Pazar  19:49

Çağla Şikel, Tarkan Konserini İzlemeye Gitti ve Konuştuklarıyla Gündeme Oturdu, Çağla Şikel: Tarkan Kocamdan Bir Gömlek Daha İyi . Eski Mankenlerden ve şimdilerin başarılı sunucusu Çağla Şikel hayran olduğu sanatçı Tarkan'ın konserine gitti. Konseri en ön sıradan tek başına izleyen Çağla Şikel, Emre Altuğ'un da iyi olduğunu ama Tarkan'ın başka olduğunu söyledi.

Çağla Şikel: Emre İyi Ama Tarkan Başka!

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde konserlerine devam eden Tarkan'a ilgi oldukça büyük oldu. Konserlerinin altıncı gününde yine full çeken Tarkan'a ünlülerde büyük ilgi gösteriyor.

Tarkan konserinin altıncı gününde izlemeye gelenler arasında Ali Sena Ağaoğlu, Zeynep Ilıcalı, Aykut Gürel, Çağla Şikel gibi isimlerde yer aldı.

Ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel konseri en ön sıradan izledi. Konsere yalnız gelen Çağla Şikel, Emre Altuğ'un toplantısı olduğunu bu yüzden gelemediğini söyledi.

Tarkan konserine gelmeyi çok istediğini söyleyen Çağla Şikel, izin alıp geldiğini söyledi. Çağla Şikel, Emre Altuğ'un da iyi olduğunu ama Tarkan'ın Türkiye'de bir başka olduğunu söyledi.



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Cagla-Sikel-Tarkan-konserinde-sok-etti-haberi-217397.html