Jeep Renegade ekimde Türkiye'de

14 Eylül 2014 Pazar  11:57

Jeep Marka Direktörü Karacan, Jeep satışlarının büyük bölümünü oluşturacak Renegade için yılsonu satış hedeflerinin 600. Renegade'i Türkiye'de 75 bin 250 liradan başlayan fiyatla satışa sunmak olduğunu açıkladı 

Jeep markasının küçük SUV segmentinde yer alan ilk modeli olan Renegade, ekim ayında Türkiye'de satışa sunulacak.

Jeep'ten yapılan açıklamaya göre, Tofaş çatısı altındaki markalardan Jeep, Renegade ile ürün gamını tamamlıyor. Yüzünü ilk kez "84. Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı"nda gösteren Jeep Renegade, ekim ayında Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor.

Fiat Chrysler Automobiles'ın İtalyan ve Amerikalı tasarımcıları ile mühendisleri tarafından geliştirilerek İtalya Melfi'de üretilen Renegade, Jeep'in tarihinde İtalya'da üretilen ilk otomobil olma özelliğini de taşıyor.

Jeep Marka Direktörü Mahmut Karacan, konuya ilişkin değerlendirmesinde, ağustos ayından itibaren satışına başlanan Cherokee ve ekim ayı itibarıyla pazardaki yerini alacak Renegade ile yılsonunda bin 880 adet satış gerçekleştirerek 2013'e göre satışlarını yüzde 100 artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Karacan, 2015 için toplam satış hedeflerinin 2 bin 760 olduğunu, bu hedefle Jeep'in Türkiye'de ulaşacağı en yüksek satış adetlerine imza atacaklarını vurguladı.

Renegade'i Türkiye'de 75 bin 250 liradan başlayan fiyatla satışa sunacaklarını belirten Karacan, Türkiye'deki Jeep satışlarının büyük bölümünü oluşturacak Renegade için yılsonu satış hedeflerinin 600 olduğunu aktardı.

Jeep Renegade'in pazarda ilk etapta 1.4 litre benzinli 140 hp manuel ve 1.6 litrelik dizel 120 hp manuel motor seçenekleriyle yerini alacağını kaydeden Karacan, "Limited ve Longitude versiyonları ile tercih edilebilecek Renegade'in, 2.0 litrelik Trailhawk versiyonunu ise sipariş üzerine getireceğiz. Renegade'in 1.4 litre benzinli otomatik versiyonunu ise 2015 yılının mayıs ayından itibaren pazara sunmayı hedefliyoruz" bilgisini verdi.

60'ın üzerinde güvenlik özelliği

Jeep ürün gamının dünya çapında genişlemesindeki en yeni adımı temsil eden Renegade, markanın mirası ile yenilikçi tasarım anlayışını bir araya getiriyor. "MY Sky Open Air" açılır tavan sistemine sahip modelin, hem şehir içi hem de off-road sürüşüne uygun bir boyutu bulunuyor. İkonik yedili ızgaraya, parlak çerçeveli yuvarlak farlara, ikizkenar çamurluklara sahip Renegade, Jeep Wrangler'ın duruşundan çizgiler sergiliyor.

Renegade, 60'ın üzerinde gelişmiş güvenlik özelliği ve "Euro NCap"ten aldığı 5 yıldızla sınıfının en iyisi olma yolunda ilerliyor. Yenilikçi teknolojik özellikleri, 5 inçlik dokunmatik ekran multimedya komuta merkezli ileri UConnect sistemi bulunan Renegade'de, kişiselleştirilebilir 7 inçlik renkli TFT teknolojili göstergeleri, Bluetooth ve USB girişi sağlayan eğlence sistemi yer alıyor.

Renegade'in Limited versiyonunda şerit ikaz sistemi, gelişmiş acil fren sistemi, arka park sensörü, 7 inç TFT teknolojili göstergeler, 17 inç alüminyum jantlar, karartılmış arka camlar, Bi-Xenon farlar ve yağmur sensörü de standart olarak sunuluyor.



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Jeep-Renegade-ekimde-Turkiye-de-haberi-217354.html