Kiraz Mevsimi 9. Bölüm fragmanı ve bölüm tüyoları

2 Eylül 2014 Salı  22:26

Kiraz Mevsimi 9. Bölüm Fragmanı İzle Fox Tv, Kiraz Mevsimi yeni bölüm fragmanı izle, Kiraz Mevsimi son bölüm fragmanı izle, Kiraz Mevsimi 8. bölüm özeti, Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Kiraz mevsimi ile ilgili 9. Bölüm fragmanı;



Kiraz Mevsimi 8. Bölümde neler yaşandı?

Fox ekranlarının fenomen dizisi Kiraz Mevsimi 8. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Televizyonların en başarılı romantik komedilerinden biri olan dizi yine büyük ilgiyle izlendi. Öykü’nün Ayaz’la arkadaş olduklarında ısrar etmesi ve bunun kazara Ayaz tarafından duyulması ile eğlenceli ve komik sahneler ardı ardına geldi. Ayaz Öykü’yü kankayız dediğine pişman etmek için elinden geleni yaptı. Günü iki kanka olarak geçiren çift önce kahveye gidip pişti oynadılar,sonra Ayaz’ın otomobiliyle ilgilendiler. Gecenin sonunda ise Öykü kendisini Ayaz’a kız ayarlarken buldu. Ancak Ayaz’ı kıskanan asıl kızımız kıskançlık krizine girdi.

Mete Şeyma ile ilgili bazı ipuçları bulsa da Şeyma yine büyük bir oyun yaparak aklını çelmeyi başardı. Yüzük atılsa da bölümün sonuna doğru Mete soluğu Şeyma’nın kapısında aldı. Kiraz Mevsimi 8. bölümünde ne yazık ki Ayaz ile Mete arasında oldukça gerilimli anlar yaşandı. Bülent Bey Önem Hanım ile ilişkisini açıklarken Ayaz ve Mete arasında büyük bir tartışma çıktı.

Şeyma Olcay ile birlik olup Öykü’yü zor duruma düşürmek istese de yardıma yine Ayaz koştu ve birlikte muhteşem bir katalog çekimi yaptılar.

8. bölüm finalinde ise uzun zamandır beklenen sahne geldi. Öykü ve Ayaz öpüşme sahnesiKiraz Mevsimi hayranlarını bir hayli mutlu etti.

Sizler de aşağıdaki yorum kutusunu kullanarak Kiraz Mevsimi 8.Bölüm ile ilgili yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Kiraz-Mevsimi-9-Bolum-fragmani-ve-bolum-tuyolari-haberi-217276.html