LYS tercih sonuçları ilan edildi! Tıkla!

24 Temmuz 2014 Perşembe  13:27

LYS tercih sonuçları ilan edildi! Tıkla! LYS tercih sonuçları ÖSYM'nin internet sitesinden açıklandı. LYS tercihi yapan yüzbinlerce öğrencinin merakla beklediği 2014 LYS tercih sonuçları açıklandı. LYS tercih sonuçları öğrenmek için tıklayınız! 2014 LYS tercih sonuçları ÖSYM'nin internet sitesinde TC Kimlik Numaraları ve ÖSYM aday şifreleri ile öğrenilebilecek. İşte LYS tercih sonuçları.

 

2014 LYS tercih sonuçları ÖSYM tarafından bu sene beklenenden önce açıklandı. ÖSYM LYS tercih sonuçları için heyecanla bekleyen yüzbinlerce adaya sürpriz yaptı ve LYS Tercih Sonuçları açıklamasını yaptı. LYS Tercih sonuçları öğrenme linki sizler için burada..

 

Üniversite adaylarının merakla beklediği LYS sonuçları açıklandı. Sonuçlara ÖSYM'nin internet sitesinden ulaşılabiliyor.



LYS TERCİH SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!



ÖSYM'den yapılan yazılı açıklamaya göre, yükseköğretime sınavsız geçiş hakkı bulunan adaylar ile 23 Mart 2014 tarihinde yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve 14-15-21-22 Haziran 2014 tarihlerinde yapılan Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarına göre, adaylardan alınan tercihler doğrultusunda, 2014-ÖSYS yükseköğretim programlarına merkezî yerleştirme işlemleri tamamlandı.

SONUÇ BELGELERİ ADAYLARA GÖNDERİLMEYECEK

Yerleştirme sonuçları, 23 Temmuz 2014 tarihinde saat 17.45'den itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr İnternet adresinden açıklandı. Adaylar, yerleştirme sonuçlarını internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecekler. Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

2014-ÖSYS merkezî yerleştirme sonuçları ile bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 1-5 Eylül 2014 tarihleri arasında ilgili üniversiteler tarafından yapılacak.

Kayıt için adayların yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu üniversiteye, belirtilen süre içerisinde başvurmaları gerekece



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/LYS-tercih-sonuclari-ilan-edildi-Tikla-haberi-216992.html