Beşiktaş'ta şok eden istifa

15 Temmuz 2014 Salı  15:07

Beşiktaş'ta şok eden istifa. Beşiktaş'ta futbol genel direktörü Önder Özen, görevinde  istifa etti. Önder Özen yapılan görüşmenin ardından yaptığı açıklamada dostça bir ayrılık olduğunu belirtti.

 

 

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, Başkan Fikret Orman'la yaptığı görüşmenin ardından istifa ettiğini açıkladı.

"BANA BU GÖREVİ LAYIK GÖRENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Başkan Fikret Orman ile konuştuktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Önder Özen, "İstifa dilekçemi verdim. Güzel, olgun bir görüşme oldu. Dostluğumuz devam edecek. Öpüşerek ayrıldık. Bana Beşiktaş'ta böyle bir görevi layık gören herkese teşekkür ederim. İleriye yönelik alacaklarım için de bir talebim olmadığını söyledim. Teklif ettiler, kabul edemeyeceğimi söyledim." dedi.

"GÖREVİMİ GURURLA YAPTIM"

"Ortada bir başarısızlık varsa tamamen bana aittir." diyen Özen, "Başarı ise ekip arkadaşlarımızındır. Görevimi gururla yaptım. Baki olan 111 yıldır dimdik ayakta olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü'dür. Aslolan kulüptür, kişiler değildir. Beşiktaş'ın ve bütün Beşiktaşlıların yolu açık olsun. İçtenlikle başarılar diliyorum" diye konuştu.

 

 



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Besiktas-ta-sok-eden-istifa-haberi-216827.html