Lindsay Lohan'ın sevgili listesi

23 Haziran 2014 Pazartesi  13:38

İkili iddiaya göre ünlülerin gözde mekanlarından olan Chiltern Firehouse’da yüzlerce kişinin önünde bağıra çağıra kavga etti. İddiaya göre tartışma Lindsay Lohan’ın, Moss’un gitarist eşi Jamie Hince’i sürekli araması yüzünden çıktı. İki yıldız olay sonrası mekânı terk etti. 27 yaşındaki Lohan ile Kate Moss'un müzisyen kocası Jamie Hince geçen yıl bir proje için birlikte çalıştı.

40 yaşındaki Kate Moss'un, Lohan'ın Londra'ya gittiğini duyduğu andan itibaren diken üstünde olduğu konuşuluyor. Moss, kocası ile çapkınlığıyla tanınan Lohan'ın kentin gece kulüplerinden birinde karşılaşıp samimi olabileceğinden endişe ettiği de iddilar arasında. Lindsay Lohan, West End'de sahnelenecek olan Speed-the-Plow adlı oyunda ilk tiyatro deneyimini yaşamak için Londra'da bulunuyor.

Hollywood'un 'problemli kızı' Lindsay Lohan yine bir tür skandal ile gündeme geldi.

Bir süre önce Andy Cohen'in sunduğu ve canlı yayınlanan Watch What Happens adlı programa konuk olan 27 yaşındaki Lohan, bir süre önce basına yansıyan ve seviştiği erkeklerin adlarını kendi el yazısıyla kaleme aldığı listenin gerçek olduğunu itiraf etti. Programın Plead the Fifth adlı bölümünde "Bir saniyeliğine ciddi olacağım" diyerek, aralarında Ashton Kutcher, Ryan Philippe, Justin Timberlake gibi ünlülerin de bulunduğu listenin doğru olduğunu söyledi.

Listeyi, alkol bağımlılığı tedavisi için yattığı klinikteki toplantı sırasında hazırladığını söyleyen Lohan "Sanırım birisi bu listenin fotoğrafını çekti. Bu gerçekten özel bir listeydi. Bu şekilde gündeme gelmesi talihsiz bir durum" diye konuştu.

Lohan'ın hazırladığı liste daha önce In Touch dergisi tarafından yayınlanmıştı. Dergi, listede adı geçen bazı ünlülerin isimlerini sıraladı. İşte Lohan'ın el yazısıyla kaleme aldığı listede adı geçen ünlüler ve bugüne kadar bilinen sevgilileri. Bir dönem Lohan'ın Bruce Willis ile aşk yaşadığı ileri sürüldü. Ancak her ikisi de bu ilişkiyi yalanladı.

Vikram Chatwal ile ilişkisi yüzünden Lohan tepki çekti. Çünkü Chatwal evliydi. Stavros Niarchos, bir dönem Lohan ile flört etti. Niarchos, bir dönem Paris Hilton'un sevgilisiydi. Wilmer Valderrama'nın adı da Lohan'ın sevgili listesinde yazılı. Joe Francis, Lohan'ın ilişki yaşadığı ünlülerden biri. Calum Best ile ilişkisi uzun süre konuşuldu.

Harry Morton da Lohan'ın gönül defterinde adı yazan ünlülerden biri. Lohan, DJ Samantha Ronson ile de ilişki yaşadı. Bu Ronson kendisini terk ettikten sonra uzun süre toparlanamadı.



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Lindsay-Lohan-in-sevgili-listesi-haberi-216484.html