26 Nisan Beşiktaş Haberleri - Beşiktaş transfer haberleri - Caner Erkin Beşiktaş

26 Nisan 2014 Cumartesi  14:20

26 Nisan Beşiktaş Haberleri - Beşiktaş transfer haberleri - Caner Erkin Beşiktaş. Beşiktaş transferleri son dakika. Beşiktaş transfer harekatı. Beşiktaş transfer gelecek sezon planları. 2014 Beşiktaş transfer haberleri. Beşiktaş transfer listesi. Beşiktaş transfer listesi 2014. Beşiktaş transfer dosyası. Beşiktaş transfer dosyası 2014. Beşiktaş Caner Erkin transferi. Caner Erkin Beşiktaş transferi. Caner Erkin transfer. Caner Erkin Beşiktaş haberi. Beşiktaş haberleri. Beşiktaş son dakika haberleri. Beşiktaş transfer haberleri.

BEŞİKTAŞ CANER ERKİN'İ TRANSFER ETMEK İSTİYOR

Yabancı kuralını belirsizliği sürerken Beşiktaş kadrosuna Türk yıldızlarla doldurmaya devam ediyor. Türk futbolcular konusunda kadrosunda büyük bir zenginliğe sahip olan Beşiktaş transferde yeni bir ismi daha gündemine aldı. Beşiktaş transferde bu sezon Fenerbahçe'de oynadığı futbolla herkesin takdirini kazanan Caner Erkin'i gündemine aldı. Fenerbahçe'nin şampiyonluğunda büyük rol oynayan Caner Erkin için Beşiktaş transferde kararlı. Transfer sezonunun açılmasıyla beraber sözleşmesi bitecek olan Caner Erkin için Beşiktaş transfer harekatını başlattı.

Caner Erkin Beşiktaş'a transfer oluyor - Beşiktaş Caner Erkin transferi. Bu sezon Fenerbahçe'de oynadığı futbolla göz dolduran Caner Erkin için Beşiktaş transfer harekatı başlattı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Caner Erkin için Beşiktaş yönetimi devreye girdi.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, Fenerbahçe ile mukavelesi sezon sonunda bitecek olan Caner Erkin için atağa geçti.

Beşiktaş Caner Erkin transfer için düğmeye bastı. Siyah beyazlı yöneticiler bir süre önce Caner'in menajeri ile biraraya gelerek transfer görüşmesinde bulundular. Beşiktaş'ın Caner Erkin transferinde yapılan ilk toplantıda net bir sonuç çıkmadı. Caner Erkin için Beşiktaş transferi için taraflar yeniden masaya oturacak.

2010 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen 25 yaşındaki oyuncunun sarı lacivertli kulüp ile mukavelesi bu sezon sonunda tamamlanacak. Fenerbahçe ile devre arası transfer döneminde yeni sözleşme imzalamayan Caner'in adı yurt dışından da farklı kulüplerle anılıyordu. Beşiktaş'ın Caner transfer konusunda oldukça kararlı olduğu ve yüksek miktarda yıllık ücret önermeye hazır olduğu öğrenildi.



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/26-Nisan-Besiktas-Haberleri-Besiktas-transfer-haberleri-Caner-Erkin-Besiktas-haberi-212337.html