Beşiktaş Fenerbahçe maçı 1-1 özeti golleri Beşiktaş Fenerbahçe maçı Sow golü

20 Nisan 2014 Pazar  21:17

Beşiktaş Fenerbahçe maçı 1-1 özeti golleri Beşiktaş Fenerbahçe maçı Sow golü. Beşiktaş Fenerbahçe maçı Ramon Motta golü. Beşiktaş Fenerbahçe maçı burada. Beşiktaş Fenerbahçe maçı Rıdvan Dilmen yorumu. İşte Beşiktaş Fenerbahçe maçı geyikleri ve Beşiktaş Fenerbahçe maçı...

Beşiktaş Fenerbahçe maçı özeti ve golleri (Beşiktaş Fenerbahçe maçı 20 Nisan). Merakla beklenen Beşiktaş Fenerbahçe maçı 1-1 sona erdi. Lig tv'de şifreli izlenen Beşiktaş Fenerbahçe maçı özeti ve golleri burada.İşte Beşiktaş Fenerbahçe maçı tüm ayrıntıları.

Süper Lig'de sonucu merakla beklenen ve sezonun son derbisi olan Beşiktaş Fenerbahçe maçı 1-1 sona erdi. Beşiktaş Fenerbahçe maçı özeti ve golleri Lig tv nin resmi sitesinde izlenebilir. Beşiktaş Fenerbahçe maçı tüm gelişmeleri ve anlık dakikaları ise www.habera.com'da.



Şampiyonluk için 3 puan gereken Fenerbahçe'de 1 puan alınması şampiyonluğu haftaya oynanacak olan Rizespor maçına kaldı. Fenerbahçe 1 puan alarak Şampiyonluğu erteledi ve tarih yazmayı kılpayı kaçırdı. Nefes kesen Beşiktaş Fenerbahçe maçı 1-1 bitti ve Beşiktaş Fenerbahçe maçı nefesleri kesti. Son dakikasına kadar soluksuz izlenen Beşiktaş Fenerbahçe maçı nefes kesti.

İLK GOL SOW'DAN

Beşiktaş Fenerbahçe maçı nda ilk gol Fenerbahçe'den geldi. Fenerbahçe ilk golü Sow'un araya kaçtığı pozisyonda attı ve skoru 0-1 e getirdi. Beşiktaş Fenerbahçe maçı ilk yarısında ilk golü bulan Sow secdeye yatarak klasik gol sevincini yaşadı.



ROMAN MOTTA 1-1 YAPTI

İlk yarı bitmek üzereyken Veli uzaktan vurdu Volkan'dan dönen topa Roman Motta gelişine vurdu ve skoru Beşiktaş Fenerbahçe maçı 1-1 e getirdi. Nefes kesen maçın ilk yarısında Beşiktaş Fenerbahçe maçı 1-1 sona erdi.

İKİNCİ YARI NEFES KESTİ

İkinci yarıda ise Beşiktaş'ta golü atan isim Ramon Motta 2. sarı kartttan oyundan atıldı. Sert bir zeminde oynanan Beşiktaş Fenerbahçe maçında 2. yarıda top bir o kalede bir bu kalede oynandı. Soluksuz izlenen Beşiktaş Fenerbahçe maçı son dakikasında ise İsmail Köybaşı 2. sarı kartı görerek takımını 9 kişi bıraktı. Beşiktaş Fenerbahçe maçında başka gol olmayınca Beşiktaş Fenerbahçe maçı 1-1 sona erdi. İşte Beşiktaş Fenerbahçe maçı özeti ve golleri...





Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Besiktas-Fenerbahce-maci-1-1-ozeti-golleri-Besiktas-Fenerbahce-maci-Sow-golu-haberi-211675.html