Açıköğretim Sınavı Giriş Yerleri TC kimlik no ile Sorgula! (19-20 Nisan 2014 aöf

24 Mart 2014 Pazartesi  12:27

Açıköğretim Sınavı Giriş Yerleri TC kimlik no ile Sorgula! (19-20 Nisan 2014 aöf Ara Sınav Giriş Belgesi İndir) Açıköğretim Fakültesi Aöf Sınav Giriş Yerleri (19-20 Nisan) Tıkla Öğren! AÖF sınav giriş yerleri ne zaman açıklanıyor? 2013-2014 19-20 Nisan 2014 AÖF Bahar Dönemi Ara Sınavları Giriş Belgesi. AÖF Sınav Tarihleri (Vize-Final) 2013-2014 AÖF Sınav Giriş Yerleri öğren 19-20 Nisan 2014 AÖF Vize Giriş Belgeleri sorgula .

Açık Öğretim Sınavı Giriş Yerleri için TIKLAYINIZ

Açık Öğretim (aöf) Bahar Dönemi Sınavı Giriş Yerleri TC kimlik no ile Surgulayın! (19-20 Nisan 2014 AÖF Ara Sınav Giriş Belgesi İndir),Açık Öğretim (aöf) Bahar Dönemi Sınavı Giriş Yerleri açıklandı, 19-20 Nisan 2014 AÖF Ara Sınav Giriş Belgesi burada! (aöf) Bahar Dönemi Sınavı Giriş Yerleri için Tıklayın!

AÖF Ara Sınav Giriş Belgesi için Tıklayın! Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi ara sınavı giriş yerleri ne zaman açıklanıyor? bütün detaylar habera.com adresinde sizlerle...Açık Öğretim (aöf) Bahar Dönemi Sınavı Giriş Yerleri ne zaman açıklanacak? aöf Sınavı Giriş Yerleri TC kimlik no ile Surgulayın! Açık Öğretim (aöf) Sınav Giriş Belgesi İndirin! aöf Giriş Belgesi ne zaman açıklanacak? Açıklanır açıklanmaz eş zamanlı olarak habera.com adresinden takip edebilirsiniz...

Açık Öğretim Fakültesinde öğrenciler yapılacak olan AÖF sınavlarına girecekler. Sınav giriş yerleri açıklandı. Giriş yerinizi T.C kimlik No girerek linkten öğrenebilirsiniz. Sınav giriş belgenizi de çıkartabilirsiniz… AÖF Sınav Giriş Belgeleri. Açık Öğretim Bahar Dönemi Sınavı Giriş Yerleri TC kimlik no ile Surgulayın! 19-20 Nisan 2014 AÖF Ara Sınav Giriş Belgesi sorgulayın...eş zamanlı olarak habera.com adresinde sizlerle birlikte...

Açıköğretim (Aöf) 2013-2014 Sınav takvimi açıklandı? AÖF sınavları ne zaman? AÖF Sınavı Soruları ve cevapları! AÖF Bahar dönemi sınav tarihleri ve AÖF sınav takvimi açıklandı. İşte AÖF sınavlarının tarihi. AÖF Güncel Haberler. AÖF 2013-2014 Bahar dönemi sınav tarihleri ve AÖF sınav takvimi ve çıkmış soru ve cevaları...


AÖF 2013-2014 Bahar dönemi sınav tarihleri ve AÖF sınav takvimi açıklandı. İşte AÖF sınavlarının tarihi. AÖF Güncel Haber! AÖF 2013-2014 Bahar dönemi sınav tarihleri ve AÖF sınav takvimi açıklandı. 2013-2014 Yılı aöf bahar dönemi sınav takvimi ve AÖF 2013-2014 Bahar dönemi sınav tarihleri tüm detayları ile aşağıda belirtilmiştir. AÖF Bahar dönemi sınav tarihleri detayları AÖF resmi web sayfasından alınmıştır. AÖF bahar dönemi sınav tarihleri tüm tarihleri ve açıklamaları ile belirtilmiştir.

1. aşama ders ekle-sil,
2. aşama kayıt yenileme bedelinin bankaya ödenmesi
3.aşama bağlı bulunduğunuz AÖF bürosunda kimlik üzerine bandrol yapıştırılması ve ders kitaplarının teslim alınması olmak üzere üç aşamada gerçekleştirilmektedir.

KREDİLİ SİSTEMDE KAYIT YENİLEME NASIL OLACAK?
Dönemlik-kredili sistemde 2013-2014 öğretim yılında, kayıt yeniletecek öğrencilere 30 ECTS krediyi geçmeyecek şekilde ders ataması Fakülte tarafından yapılacaktır. Öğrenciler tekrar ettiği dersler hariç, Fakülte tarafından atanan dersleri eksiltebilir veya toplam 45 ECTS krediyi geçmeyecek şekilde üst yarıyıldan ders ekleyebilir.

ONLİNE KAYIT YENİLEME İŞLEMİ NASIL?

Ders ekle-sil işlemi yapacak öğrenciler kayit.anadolu.edu.tr adresinden “Kayıt Yenileme” bağlantısını tıklayarak gelen sayfadan TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yapacaklardır.
Öğrenciler, bankaya ödeme yapmadığı sürece ders ekl

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin tüm bölüm/programlarında kayıtlı öğrencilerden, 2013-2014 öğretim yılı Güz Döneminde adayların sınava gireceği yerler belirlendi.
Aöf Öğrenci Girişi

Anadolu Üniversiesi Açıköğretim Fakültesi Öğrencileri 2013-2014 eğitim yılından itibaren artık sınava giriş belgelerini, aöf sınav sonuçlarını, ve aöf büro hizmetlerini tek bir internet adresinden alacaklardır.
Bu öğrencilerin sınava girecekleri okul ve hangi gün hangi derslerden sınava girecekleri anadolu.edu.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yapılarak öğrenilebilir.
Adreslere ayıca sınava giriş belgesi gönderilmeyecektir. Sınava giriş belgeleri yukarıdaki adresten çıktı alınacaktır.
AÖF – Açıköğretim 2014 AÖF Sınav Giriş Yerleri ve Belgesi 2014 AÖF Sınav Yerleri açıklanmıştır.


SINAV GİRİŞ BELGESİ ÇIKARTMA İÇİN İKİ AYRI SAYFA VAR

Bu iki sayfa birbirine çok benziyor ancak
Kredili sistem öğrencileri farklı sayfadan öğrenci giriş belgesini çıkartabiliyorlar Yıllık sistem öğrencileri farklı sayfadan

Kredili sistem öğrencileri Açıköğretim Fakültesi Bütünleme sınav giriş belgesini indirmek için tıklayınız web adresine T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak sol üstteki menülerden Sınav Giriş Belgesi ” linkine tıkladığınızda sınav yerleri ile ilgili bilgileriniz karşınıza çıkacaktır. Yazıcıdan çıktı almak için sayfanın en altında link bulunmaktadır. Eğer şifreniz yoksa size en yakın Açıköğretim bürosuna başvurarak şifre alabilirsiniz.
Yıllık sistem öğrencileri Açıköğretim Fakültesi Bütünleme sınav giriş belgesini indirmek için tıklayınız adresinden T.C. Kimlik numaranız veya Anadolu Üniversitesinden aldığınız mail adresiniz ve şifrenizle giriş yaparak menülerden “Sınav Giriş Belgesi” linkine tıkladığınızda sınav yerleri ile ilgili bilgileriniz karşınıza çıkacaktır. Yazıcıdan çıktı almak için sayfanın en altında link bulunmaktadır. Eğer şifreniz yoksa size en yakın Açıköğretim bürosuna başvurarak şifre alabilirsiniz.

Eğer evinizde yazıcınız yoksa veya çıktı almaya imkanınız yoksa veya sınava giriş belgesini öğrenemiyorsanız en yakın AÖF bürosuna uğrayarak da bu belgeyi temin edebilirsiniz.

SINAVA GELİRKEN YANINIZDA BULUNMAMASI GEREKENLER

Aşağıdakilerden herhangi birinin, kapalı durumda olmasına rağmen yanınızda bulunduğu tespit edildiğinde sınavınız geçersiz sayılacaktır.

1.Cep telefonu, telsiz, çağrı cihazı vb. iletişim araçları.
2.Dersle ilgili her türlü kitap, not vb.
3.Fotoğraf makinesi, kamera vb. görüntü kaydetmeye yarayan cihazlar.
4.Databank, taşınabilir bilgisayarlar vb. veri depolamaya elverişli elektronik cihazlar.
5.Ruhsatlı veya ruhsatsız her türlü silah

ÖNEMLİ UYARILAR

1.Kimlik kontrolleri, üst arama ve salona yerleştirme işlemlerinin zamanında tamamlanabilmesi için sınav saatinden bir saat önce sınava gireceğiniz binanın kapısında hazır bulununuz.

2.Sınava 15 dakikadan daha fazla gecikenler sınava alınmayacaktır. Sınav başladıktan sonraki ilk 15 dakika içinde, sınava geç kalan öğrenciler, Bina Sınav Sorumlusunun yazılı izin vermesi halinde sınava alınacaktır.
3.Yumuşak uçlu siyah yazan birkaç kurşun kalem ve iz bırakmadan silen silgi yanınızda olmalıdır. (Cevap Kağıdına siyah kurşun kalem dışında bir kalemle yapılacak işaretlemeler okutulamamaktadır.)

4.Öğrenci ve sınav hizmetleri için yıllık programlardaki öğrenciler http:// aofburo.anadolu.edu.tr adresini, dönemlik programlardaki öğrenciler http:// ogrenci.anadolu.edu.tr adresini kullanacaklardır.
5.Öğrenci Kimlik Kartı veya Öğrenci Tanıtım kartınızı henüz almamışsanız, bağlı olduğunuz büronuzdan alınız.
6.Sınav sırasında hesap makinesi kullanılabilir. Ancak, alfabetik tuş takımı bulunan hesap makineleri (Databank, taşınabilir bilgisayarlar vb. özel elektronik cihazlar) kullanılmayacaktır.
7.Kıtalarından izinli olan er-erbaşlar dışında, resmi kıyafetle sınava girilmeyecektir.
8. Sınava gireceğiniz binayı sınavdan en geç bir gün önce görünüz.

NOT 1 : Dönemlik kredili programlara kayıtlı öğrenci iseniz sınava girdiğiniz oturumdaki bütün derslerin sorularını yanıtlamak zorundasınız. Yanıtlamadığınız dersin sınavından sıfır almış olacaksınız. Herhangi bir oturumda sınava girmezseniz o oturumda sorumlu olduğunuz dersler için dönem sonu sınav notlarınız geçerli olacaktır.
NOT 2 : Açıköğretim sistemindeki tüm programlar 2012-2013 öğretim yılında dönemlik-kredili sisteme geçiyor. Üniversitemiz web sitemizden ve bürolarımızdan bilgi alabilirsiniz.

Güz Dönemi Ara Sınavı: 14-15 Aralık 2013
Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 25-26 Ocak 2014
Bahar Dönemi Ara Sınavı: 26-27 Nisan 2014
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 07-08 Haziran 2014



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Acikogretim-Sinavi-Giris-Yerleri-TC-kimlik-no-ile-Sorgula-19-20-Nisan-2014-aof-haberi-208955.html