Fenerbahçe Kayseri erciyesspor maç özeti

16 Mart 2014 Pazar  21:01

90′ +3 Ve maç bitti. Fenerbahçe, Erciyesspor'u 2-1 yenmeyi başardı!

90′ +1 GERGİNLİK! Yaşanan faul pozisyonlarının ardından Diakhate ve Bekir arasında bir gerginlik yaşandı. İki takım oyuncuları gerginliği ayırdı.

86′ Erciyesspor rakip yarı alanın ortalarından serbest vuruş kullandı. Cem'in doğrudan kaleye gönderdiği top dışarıya gitti.

84′ SOW YİNE KAÇIRDI! Fenerbahçe büyük baskı yapıyor. Ceza sahasın içinde bir anda pozisyona giren Moussa Sow, topu sağ köşeye vurdu ancak günün başarılı isimlerinden Gökhan yine gole izin vermedi.

82′ OF OF OF OF!! Fenerbahçe üçüncü gole çok yaklaştı! Ev sahibi takım çok hızlı çıktı. Meireles sağ kanatta koşan Sow'u gördü. Bomboş ilerleyen Sow, rakibinden sıyrılıp pasını ceza sahasındaki Emenike'ye gönderdi. Bu oyuncunun yerden vuruşu sağ direği yalayıp auta çıktı.

80′ Fenerbahçe'de az önce mutlak gol şansını değerlendiremeyen Moussa Sow göz yaşlarına hakim olamadı. Tribünler ise oyuncuyu tezahüratları ile teselli etmeye çalıştı.

78′ NELER KAÇIYOR NELER? Emre'nin harika pasını alan Moussa Sow, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Sow, Gökhan'ı geçmek istedi ancak Gökhan izin vermedi. Ardından seken topa Meireles hamle yapmak istedi fakat Gökhan, yine daha erken davrandı, tehlikeyi uzaklaştırdı.

75′ Fenerbahçe bu dakikalarda baskılı ve 3. golü arıyor!

72′ YİNE GÖKHAN KURTARDI! Raul Meireles kaleyi karşısına alıp çok sert vurdu ancak kaleci Gökhan Değirmenci yine başarılı olup topu kontrol etti.

70′ NASIL KAÇTI BU? Dirk Kuyt sağdan ceza sahasına girdi. Yerden pasını Emre Belözoğlu'na verdi. Emre'nin kale önünden bomboş pozisyonda yaptığı vuruşu kaleci Gökhan harika çelmeyi başardı.

66′ Fenerbahçe sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.
64′ Gol Emenike
Caner, iki rakibinden sıyrılıp ceza alanına ortasını yaptı ve kale sahası içinde Emenike topa dokundu. Kaleci Gökhan'dan dönen topa Emenike diziyle bir kez daha dokundu ve maç 2-1'e geldi.

64′ GOOOOOOOOOOOOOOOOOL! EMENIKEEE! CEVAP GELDİ!

63′
Penaltıdan Edinho
Edinho topu sağ köşeden ağlarla buluşturdu ve skora eşitlik getirdi.

62′ Sarı Kart Gökhan Gönül

63′
GOOOOOOOOOOOOOOOOOL! EDINHO ATTI 1-1 OLDU!

62′ ERCİYESSPOR PENALTI KAZANDI!

53′ Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada tam bir karambol yaşandı. Devamında Fenerbahçe savunmasu uzaklaştırdı.

51′ VOLKAN KALESİNDE UZADI! Gelen ortaya sırtı dönük olan Traore güzel bir kafa vuruşu yaptı, sol köşeye yönelen topa Volkan Demirel harika uzandı ve topu kornere çeldi.

49′ Ceza alanı dışı sol çaprazında topla buluşan Alper, yerde kaldı. Emre Belözoğlu, kaleye yakın bu bölgeden vurdu ancak top barajda kaldı.

47′ Emenike'nin pasında topla buluşan Sow'un sol kanattan ceza alanına giren Alper'e pasında Alper sol ayağıyla şut çekmek istedi ama çok kötü vurdu.

46′ İkinci yarı başladı!

45′ +1 İlk yarı Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.


45′ İlk yarının sonuna 1 dakika eklendi...

42′ Ceza alanına yapılan ortada Edinho'nun kafa vuruşu üstten dışarıya gitti.

41′ Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada top konuk ekipten dışarıya çıktı.

38′ Sow'un pasında topla buluşan Alper, rakibinden sıyrılıp Emenike'ye pas vermek istedi ama top savunmada kaldı.

35′ Erciyesspor atağında Cenk, Mehmet'ten sıyrılmak istedi ama Mehmet araya girip topu taca gönderdi.

33′ Gol Dirk Kuyt
Sow'un pasında ceza alanı dışı hafif sağ çaprazında topla buluşan Kuyt, topu kaleye gönderdi ve mükemmel bir gol attı.

33′ GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!! KUYTT!! HARİKA GOL!

28′ EMENIKE NE YAPIYOR ÖYLE? Fenerbahçe yine etkili geldi. Ceza sahası sağında topu kontrol eden Emenike, sol tarafta bomboş olan Kuyt'a pas atmak yerine şut çekince top defanstan sekti.

25′ Emenike ceza alanı ön bölümüne kadar gidip topu ayağından çıkarmakta geç kalınca savunma araya girdi.

23′ Sağ kanattan gelişen Erciyesspor atağında Cenk Ahmet ortasını yaptı, kaleci Volkan çıktı ve yumruklayarak topu uzaklaştırmayı başardı.

21′ Caner'in kullandığı köşe vuruşunda ceza alanına gelen topa Alves kafa vuruşu yaptı ama top yandan dışarıya gitti.

19′ ŞUUUUUUT! Fenerbahçe yine hızlı geldi. Erciyesspor ceza sahasına doğru toğu kontrol eden Emenike, farklı opsiyonları olmasına rağmen uzaktan kaleyi yokladı ancak kaleci Gökhan son anda kornere çelmeyi başardı.

17′ TEHLİKE VAR! Murat iki rakibinden de sıyrılıp pasını soldan ceza alanına giren Traore'ye verdi. Erciyesli oyuncu bir çalımla şut açısı yaratmak isterken Fenerbahçe savunması araya girerek tehlikeyi önlemeyi başardı.

14′ Fenerbahçe atağında Gökhan'ın ceza alanındaki Alper'e pasında Alper topu ayağında fazla tutunca tehlike sona erdi.

13′ Erciyesspor ileri uçta Edinho ile Fenerbahçe savunmasını rahatsız ediyor.

11′ Fenerbahçe atağında Sow'un ceza alanı dışından sert şutu savunmaya çarpıp kornere gitti.

9′ Fenerbahçe atağında Gökhan, Yasin'den sıyrılmak isterken yerde kaldı. Kullanılan serbest vuruşta Alves'in kafası auta gitti.

6′ FENERBAHÇE ETKİLİ GELDİ! Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında topu alan Emenike, iki rakibinin üzerine giderek kendisine şut açısı yarattı. Ceza alanının sağına doğru hamle yapan Emenike'nin şutu soldan dışarıya gitti.

5′ CANER VURDU! Caner Erkin kaleyi hafif çaprazdan gören bir noktada kaleyi yokladı ancak yerden giden topu kaleci kolaylıkla kontrol etti.

3′ ERCİYES FIRTINA GİBİ BAŞLADI! Kullanılan köşe vuruşunda Edinho'nun şutu kale önünde bekleyen Fenerbahçe defansı tarafından çizgiden çıkarıldı ve karambol sonrası top uzaklaştı.

2′ ERCİYES GOLE YAKLAŞTI! Eciyesspor ilk dakikalarda çok hızlı geldi. Edinho ortaya kafayı vurdu, Volkan son anda kornere çeldi.

1′ Maç başladı!

İstiklal Marşımız.

- Kadıköy'de tribünler tıklım tıklım. İki takım da sahaya geldi.

11'ler belli oldu

Fenerbahçe: Volkan, Gokhan, Bekir, Alves, Caner, M.Topal, Alper, Emre, Kuyt, Sow, Emenike.
K. Erciyesspor: Gökhan, Cenk, Diakhate, Mangane, Emre, Cem Can, Mandjeck, Murat, Traore, Yasin, Edinho

SAAT: 19.00
STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEM: Çağatay Şahan
YAYIN: Lig TV



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Fenerbahce-Kayseri-erciyesspor-mac-ozeti-haberi-208283.html