Kılıçdaroğlu'nun montajlı ses kaydı!

26 Şubat 2014 Çarşamba  00:03

Başbakan Erdoğan'ın gündeme bomba gibi düşen ses kayıtlarıyla ilgili sözleri, montajcıları da harekete geçirdi. Bahçeli'nin montajlı ses kayıtlarının internette yayınlanmasının ardından bu kez de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun montajlı kayıtları yayınlandı. Yayınlanan yeni ses kayıtlarında, Erdoğan'ın dün akşam yayınlanan ses kayıtlarının montajlanarak oluşturulduğu iddialarını güçlendirmek için oluşturulduğu belirtiliyor.

Başbakan Erdoğan'ın grup toplantısında dile getirdiği ses kayıtları gerçek oldu. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin montajlı ses kayıtlarının ardından bu kez de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantılarından kesilerek montajlanan ses kayıtları yayınlandı.

"ERDOĞAN AHLAKLI ADAM, TOPLUMA SAYGISI VAR"

17 Aralık soruşturması sonrası grup toplantılarından derlenen konuşmalardan oluşturulduğu tahmin edilen montajlı ses kaydında CHP lideri Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın ahlaklı bir kişi olduğunu, yayınlanan kasetlerin ise montajlı olduğunu söylüyor. İşte Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'ı öve öve bitiremediği o montajlı ses kaydı;

 

DÜNYANIN EN KORKUNÇ AĞAÇLARI BURADA




Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Kilicdaroglu-nun-montajli-ses-kaydi-haberi-206626.html