Çalıkuşu 21. yeni bölüm 1.2.fragmanı izle - Kanal D izle

19 Şubat 2014 Çarşamba  16:40

Çalıkuşu 21. yeni bölüm 1.2.fragmanı izle - Kanal D dizi izle.Çalıkuşu 21. yeni bölüm 3.fragmanı izle (Kanal D dizi izle).Her hafta merakla beklenen Çalıkuşu dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çalıkuşu 21. bölümde neler yaşanacak? İşte merakla beklenen Çalıkuşu 21. bölüm fragmanı ve tüm yaşanacaklar... 


Kanal D ekranlarında sevilerek izlenen Çalıkuşu dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çalıkuşu 21. bölüm fragmanı izle'mek için tıklayınız.İşte Çalıkuşu 21. bölüm fragmanı ve yaşanacaklar...

Tims Prodüksiyon'un sahibi Timur Savcı'nın dizi sektöründen bir süre ayrılacağını açıklaması, yapımcılığını yaptığı Çalıkuşu dizisinin biteceği iddialarını da beraberinde getirdi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in başrollerinde oynadığı Çalıkuşu dizisi için yapımcı Timur Savcı'nın Kanal D'ye teklifte bulunduğunu Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu Semercioğlu, Timur Savcı'nın dizi sektörüne ara verdiği için Çalıkuşu dizisinin devam etmesini isterlerse Kanal D Productions'a devredebileceğini söylediğini belirtmişti.

Salı günleri PT2'de yayınlanan Çalıkuşu reytinglerde yükseliş sağlamış ve AB'de 7.38 reytingle 2. olurken Tüm Kişiler'de 5.46 reytingle 6. olarak başarılı bir hafta geçirmişti. İlerleyen haftalarda bu izlenme oranlarında devam etmesi halinde Çalıkuşu dizisinin önümüzdeki sezon da Kanal D Productions imzalı olarak devam etmesi bekleniyor.

Çalıkuşu yeni bölümüyle 11 Şubat Salı akşamı saat 21:45'te Kanal D'de...



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Calikusu-21-yeni-bolum-1-2-fragmani-izle-Kanal-D-izle-haberi-206094.html