Kurt Seyid ve Şura 1. bölüm 2. fragmanı izle - Star tv izle

4 Şubat 2014 Salı  00:55

Kurt Seyid ve Şura 1. bölüm 2. fragmanı izle - Star tv izle.Kurt Seyt & Shura 1. bölüm izle - Kurt seyid ve Şura dansı izle. Ay Yapım'ın iddialı dizisi Kurt Seyit ve Şura ne zaman başlayacak?. Kurt Seyit ve Şura yılın en pahalı dizisi olacak.Kurt Seyit ve Shura dizisi ne zaman başlıyor ? Star tv Kurt Seyt & Shura fragmanı izle.Kıvanç Tatlıtuğ'un merakla beklenen dizisi Kurt Seyit ve Shura'dan ilk fragman ne zaman yayınlanacak? İşte Star'ın yeni dizisi Kurt Seyid ve Shura'dan tüm detaylar .

RUSYA'DAN İSTANBUL'A UZANAN AŞK MACERASI
 

Nermin Bezmen’in aynı adlı romanından yola çıkılarak senaryolaştırılan “Kurt Seyit ve Şura”da saltanat günlerinden 1920’lerin İstanbul’una uzanan sürükleyici bir aşk hikayesi anlatılıyor. Aluşta’dan işgal altındaki İstanbul’a, 1920’lerin Pera’sına kadar uzanan macera dolu yolculukları bir anlamda aşkın da yolculuğu olacak. Ekranlarda daha önce görmediğimiz bir masalı anlatacak olan Ay Yapım imzalı “Kurt Seyit ve Şura”, Star TV’de yayınlanacak.

RUS ORDUSUNDA BİR TÜRK SUBAY 

Kıvanç Tatlıtuğ’un hayat vereceği Kurt Seyt Eminof, Kırımlı bir Türk ailenin oğludur. Babası gibi Rus İmparatorluğu ordusunda, muhafız alayında görev yapan onurlu, lider ruhlu, başarılı bir subaydır. Çocukluğundan beri asker olarak yetiştirilen Kurt Seyt, babası gibi askeri görevini tamamladıktan sonra aile topraklarında bir hayat kurmayı hayal etmektedir. Kendisi gibi asker olan yakın arkadaşlarına ölesiye sadık, adalet duygusu çok gelişmiş ayrıca sıcak, şefkatli ve çapkın bir erkek olan Kurt Seyit’in kaderi Shura’yla tanışması, ardından Rusya’daki devrimle tamamen değişir. Shura’yla olan ilişkisi onun içinde bulunduğu tehlikeyi daha da büyütür. Kurt Seyt’in aşkı, ailesi için mücadelesi onu çok çalkantılı bir serüvenle İstanbul’a doğru yola çıkaracaktır.
SOYLU AİLENİN GÜZEL KIZI
Farah Zeynep Abdullah’ın canlandıracağı Shura, zengin ve asil bir Rus ailesinin güzeller güzeli kızıdır. Shura, Petrograd’da ilk kez sosyeteye takdim edildiği baloda Kurt Seyt’le tanışır ve ona ilk anda aşık olur. Bu aşk her türlü engele, entrikaya rağmen güçlenerek büyürken, çeşitli zorluklarla da sınanır... Şura, Kurt Seyt’in elini tuttuğu ilk günden itibaren büyümeye başlar, küçük bir kızken şahane bir kadına dönüşür. Kurt Seyt’le yaşayacağı serüven, hayatının anlamını değiştirir. Bu fırtınalı aşk onu, heyecan dolu bir maceraya sürükleyecektir.

YILBAŞI SÜRPRİZİ
Star TV merakla beklenen dizi için yılbaşı sürprizi yapacak. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın oynayacağı Kurt Seyt ve Shura'nın ilk tanıtım fragmanı yılbaşı akşamı tam 12'de Star'da yayınlanacak. Tatlıtuğ e Farah Zeynep'in dans sahnesinden oluşan ilk fragman, 'Yeni yılın ilk dansı' olarak ekranda yayınlanacak.

Kıvanç Tatlıtuğ’un sette yaşadığı aksiliklerle gündemden düşmeyen dizisi “Kurt Seyt&Shura” bu kez aşk kokan sahneleriyle konuşulacak. Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah’la vals yaptığı sahnelerde dansın hakkını verdi.
“Kurt Seyt&Shura” için binicilik dersi alırken attan düşüp sakatlanan Kıvanç Tatlıtuğ önceki gün dizinin teaser çekimleri için iş başındaydı.



At binme sahnele-rinde dublör kullanan oyuncu Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Kampüsü’ndeki çekimlerde Farah Zeynep Abdullah’la danstaki hünerlerini sergiledi. Çarlık RusyaSI’nın son dönemlerinde geçen hikayede Farah Zeynep Abdullah soylu bir Rus ailesinin kızı “Shura”yı canlandırıyor. Abdullah’la balo sahnesinde mavi askeri üniformasıyla vals yapan Tatlıtuğ büyük bir titizlikle çalıştı. 7 saat süren çekimlerin 4 saatini provaya ayıran ikiliyi dans hocaları da yalnız bırakmadı.

YILBAŞI SÜRPRİZİ 

Dizinin senaristi Ece Yörenç twitter'dan dizinin ilk tanıtımının yılbaşı akşamı 31 aralıkta yayınlanacağını dizinin ise şubat ayında ekranlarda olacağını duyurdu.

KIVANÇ TATLITUĞ'A DUBLÖR DESTEĞİ 

“Kurt Seyt & Shura” adlı dizinin setinde attan düşerek kaburgasını kıran Kıvanç Tatlıtuğ, çareyi dublör kullanmakta buldu. Tatlıtuğ için Rusya’dan dublör getirtildi.

Nermin Bezmen’in romanından uyarlanan “Kurt Seyt&Shura”nın çekimlerine Kocaeli-Kartepe’de devam ediliyor. Dizide Rus ordusunda görev yapan bir subayı canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz günlerde attan düşüp dört kaburgasını kırmasına rağmen çekimleri aksatmıyor.

Ancak atlı sahnelerde oynaması şimdilik mümkün olmadığından, ünlü oyuncu için bir dublör ayarlandı. Kıvanç Tatlıtuğ’a benzeyen dublör, Rusya’da bulundu. Rus dublör, önceki gün atlı sahneler için görev başındaydı.

Kıvanç Tatlıtuğ, ağrılarının dinmesi için düzenli olarak iğne yaptırıyor. Bunun için kaldığı otele her sabah 09.00’da bir hemşire geliyor.

RUSYA NİYETİNE KARTEPE

Kıvanç Tatlıtuğ, Rus ordusunda görev yapan bir subayı canlandırdığı “Kurt Seyt&Shura” dizisinin Kartepe’deki setinde görüntülendi. Rusya'daki soğuk hava koşullarından dolayı bazı sahneler şimdilik Kartepe'de çekilecek ekip ilerleyen günlerde Rusya'ya gidecek.

Sette yaşadığı talihsiz kaza, Kıvanç Tatlıtuğ’u yeni dizisinin çekimlerine devam etmekten alıkoyamadı. Nermin Bezmen’in aynı adlı romanından uyarlanan “Kurt Seyt&Shura” dizisinde başrolü üstlenen ünlü oyuncu, Kocaeli’nin Kartepe ilçesine kurulan sette bindiği attan düşmüş, iki kaburgasında kırık tespit edilmişti.

Diziyi yayın tarihine yetiştirmek için ağrılarına rağmen çekimlere devam eden Tatlıtuğ, önceki gün sette görüntülendi. Rus ordusunda görev yapan bir subayı canlandıran Tatlıtuğ, çekimlere ara verildiği sırada cep telefonunu kontrol ederken objektife yansıdı. Oyuncunun Farah Zeynep Abdullah’la başrolü paylaştığı dizinin çekimleri, 25 Aralık’tan itibaren Rusya’da devam edecek.

İLK GÖRÜŞTE AŞK

Dizide, Kurt Seyit’in askeri okuldan arkadaşları olan Petro karakterine Birkan Sokullu, Celil karakterine ise Ushan Çakır hayat verecek.

Kurt Seyit ve Şura, Rusya da sürdürdükleri görkemli yaşantıdan kopup İstanbul’a gelmek zorunda kalan çiftin masalsı aşk hikayesiyle izleyiciyi ekran başına bağlayacak. Dizinin Saint Petersburg’da gerçekleşecek sahnelerinin çekimine ise Ocak ayında başlanılacak.

Kurt Seyit ve Şura, 2014 yılının ilk aylarında Star TV ekranlarından izleyicisiyle buluşacak.





Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Kurt-Seyid-ve-Sura-1-bolum-2-fragmani-izle-Star-tv-izle-haberi-204538.html