Açıköğretim sınav sonuçları açıklandı sorgu (ogrenci.anadolu.edu.tr) AÖF sonuç

10 Ocak 2014 Cuma  00:47

Açıköğretim sınav sonuçları açıklandı sorgu (ogrenci.anadolu.edu.tr) AÖF sonuçları 2014. AÖF öğrencileri 14-15 Aralık AÖF sınav sonuçları için merakla bekliyorlar. AÖF vize sınav sonuçları AÖF ile eş zamanlı olarak habera.com'da. İşte Açıköğretim 14-15 Aralık sınav sonuçları öğrenme adresi (ogrenci.anadolu.edu.tr) AÖF sonuçları öğren 

14-15 Aralık AÖF sonuçları sorgula AÇIKLANDI - AÖF sınav sonuçları öğren.AÖF sınav sonuçları neden açıklanmıyor ? AÖF sonuçları açıklanır açıklanmaz burada olacaktır. AÖF sınav sonuçları TC Kimlik no ile sorgula. İşte 14-15 Aralık AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak ? AÖF sınav sonuçları neden açıklanmıyor ? AÖF sonuçları

Açıköğretim AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı! (2013 AÖF sonuçları e öğrenme).Açıköğretim AÖF 14-15 Aralık Sınav Sonuçları Açıklandı! (AÖF sonuçları TC Kimlik no ile sorgu).Açıköğretim AÖF 14-15 Aralık Sınav Sonuçları Açıklandı! 2013-2014 AÖF Sınav Sonuçlarını TC No İle Sorgula! Aöf Sınavları Ne Zaman ve Aöf Sınav Sonuçları. Aöf sınav sonuçları öğrenme, 14 ralaık aöf vize sınav sonuçları öğrenme puan hesaplama, aöf sınav soruları, aöf sınav tarihleri, aöf sınav sonuçları sorgulama, aöf sınav sonuçları 2013, aöf sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, aöf sınav sonuçları 2013 ne zaman açıklanacak?

AÖF SINAV SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ


14-15 Aralık tarihinde yapılan AÖF vize sınav sonuçları aöf sitesi ile eş zamanlı olarak rotahaber.com adresinden öğrenebilirsiniz. Merakla beklenen AÖF sonuçları açıklanır açıklanmaz ana sayfamızdan duyurulacaktır. Lütfen ana sayfamızı sayfa imlerine ekleyerek sürekli olarak kontrol edebilirsiniz.

Ders geçme notlarının değişmesine ve Bütlerinin kaldırılmasına isyan eden öğrenciler bugünde dersleri bölerek saat farkı koyan üstelik bir çok dersi farklı okullarda sınava tabii tutan AÖF'ye isyan ettiler.


Büyükşehirlerde sınavlara gitmek isteyen öğrenciler trafiğin sıkışması sonucu sınava bir çoğu yetişemedi bir çoğuda son anda sınava girerek sınavlarını yapmak zorunda kaldılar.

Bu yıl sistemde değişiklik yapan AÖF belli derslerin saatlerini öğleden önceye diğerlerini ise öğleden sonraya aldı. Sürekli okul değiştirmek ve trafik çilesi çekmek ise öğrencilere düştü. Yeni gelen sistemle öğrenciler bir okuldan başka okula gitmek için sürekli vasıta değiştirmek zorunda kaldılar.Araçları olanlar ise trafikte çile çekerek sınav merkezlerine ulaşmaya çalıştılar.

Öğrenciler madem aynı gün farklı 2 sınava gireceğiz neden okul değiştiriyoruz. Bir okul seçilir ve hem gündüz hem de öğlen aynı okulda sınava girebiliriz diye veryansında bulundular.



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Acikogretim-sinav-sonuclari-aciklandi-sorgu-ogrenci-anadolu-edu-tr-AOF-sonuc-haberi-201886.html