2013-2014 Pedagojik Formasyon Sonuçları Sorgula! ÖSYM Üniversite Formasyon Sonuç

3 Ocak 2014 Cuma  00:08

2013-2014 Pedagojik Formasyon Sonuçları Sorgula! ÖSYM Üniversite Formasyon Sonuçları Açıklandı Sorgu! Pedagojik Formasyon sonuçları ne zaman açıklanacak?Pedagojik Formasyon 2013-2014 Pedagojik Formasyon Başvuruları Ne Zaman? Formasyon Veren Üniversiteler,kontenjen ve kadroları.Pedagojik Formasyon Sonuçları (ÖSYM).Pedagojik Formasyon Sonuçları açıklandı tıkla öğren!

ÖSYM 2013 Pedagojik Formasyon Sonuçları İçin Tıkla!

Pedagojik formasyon sonuçları müracaatları 6 Aralık günü bitmişti. Müracaat süresinin bitmesiyle birlikte adaylar sonuçların ne zaman duyurulacağı konusuna odaklandı. Ancak bazı sorunlar nedeniyle sonuçların duyurulması işlemi aksadı. Pedagojik formasyon sonuçları Çünkü bazı üniversiteler not dönüşümü işlemlerini tamamlayamamıştı. Bu işlemi bitiremeyen üniversiteler için ek süre verildi. Bu sürenin son günü ise 11 Aralık Çarşamba günü. Bu sürenin de sonuna gelinmesiyle birlikte sonuçların açıklanması an meselesi. Bugün 17 Aralık Salı ve muhtemel sonuçlar bugün duyurulacak.

Bu işlemlerin bitmesiyle birlikte pedagojik formasyon sonuçları açıklanacaktır. Kayıt işlemleri ise tahminimizce 18 Aralık Çarşamba günü başlayacaktır. Formasyon sonuçlarına ise açıklanmasının ardından ÖSYM’nin resmi internet sitesi sonuc.osym.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Pedagojik formasyon sonuçları öğren sorgulama ekranına anında eokul-meb.com adresimizden de ulaşmanız mümkün.



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/2013-2014-Pedagojik-Formasyon-Sonuclari-Sorgula-OSYM-Universite-Formasyon-Sonuc-haberi-201147.html