12 Aralık Süper Loto sonuçları açıklandı Süper Loto çekiliş sonuçları MPİ

13 Aralık 2013 Cuma  16:22

Süper Loto sonuçları açıklandı 12 Aralık Süper Loto çekiliş sonuçları MPİ öğren.Süper Loto 12 Aralık çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango Süper Loto sonuçları burada. Dev İkramiye kime çıktı? Süper Loto çekiliş sonuçları öğren. Merakla beklenen Süper Loto sonuçları MPİ ile eş zamanlı olarak habera.com'da.İşte Süper Loto sonuçları (Dev İkramiye) 12 Aralık Süper Loto çekiliş sonuçları öğren

6, 25, 26, 37, 38 ve 53

Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, 321. haftanın kazandıran numaraları 6, 25, 26, 37, 38 ve 53 olarak belirlendi.

Süper Loto sonuçları için tıklayınız

Milli Piyango idaresi tarafından her hafta Perşembe günleri oynanan Süper Loto sonuçları eş zamanlı olarak habera.com adresinden öğrenebilirsiniz. Peki bu hafta 20 Milyon TL kimin olacak? Süper Loto çekiliş sonuçları ana sayfamızdan anında öğrenebilir ve ne kadar ikramiye kazandığınızı öğrenebilirsiniz. İşte merakle beklenen süper loto sonuçları ve dev ikramiyenin hangi ile çıktığı haberi. Süper Loto oynamak isteyenler Perşembe günü saat 19.00'a kadar oynamaları aksi halde kuponlarını yatıramamaları hakkında uyarıyoruz.

İkramiyeyi kazanmak isteyenler bugün Süper Loto bayilerinde kuyukları oluşturabilir. 50 Milyon veren Milyon Piyango bileti öncesi Süper Loto talihlisi bu hafta çıkacak mı? Aksi halde yılbaşı bileti için sıraya girenler süper loto içinde sıraya girecek mi? İşte Süper loto hakkında kesin bilgiler...


Süper Loto nasıl oynanır? 

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.
İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Süper Loto 6/54 çekilişleri 25 Ekim 2007 tarihinden itibaren TRT 1 kanalından her Perşembe canlı olarak gerçekleştiriliyor olup, büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devredecektir.

•(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
•(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
•(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.




Sayfa Adresi: http://www.habera.com/12-Aralik-Super-Loto-sonuclari-aciklandi-Super-Loto-cekilis-sonuclari-MPI-haberi-199261.html