Adnan Şenses öldü mü?

9 Aralık 2013 Pazartesi  00:00

Adnan Şenses öldü mü? Sosyal medya dün gün boyu bu iddiayı tartıştı. Adnan Şenses'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken Başbakan Erdoğan, Trakya gezisi dönüşünde Adnan Şenses'i hastanede ziyaret etti.

Adnan Şenses'in öldüğü haberi dün sabah saatlerinde sosyal medyaya bomba gibi düştü. Haberin yayılmasından kısa bir süre sonra bu iddiaların yine internet trollerinin işi olduğu açıklansa da Şenses hayratları büyük üzüntü yaşadı.

Bu arada Başbakan Erdoğan, Adnan Şenses'i hastanede ziyaret etti. Ziyaret, sosyal medyada da tartışılırken en ilginç çıkışı CHP'li Muharrem İnce yaptı. İnce, twitter hesabından yaptığı açıklamada, Erdoğan'ın ziyaretini insani bulduğunu söylerken, "Hepiniz oradaydınız ulan" sözünü hatırlattı. 

Özcan Deniz ise yine twitter hesabından yaptığı açıklamada Adnan Şenses'in sağlık durumunun gayet iyi olduğunu duyurdu. Deniz, Adnan Şenses'in biraz kilo kaybının dışında iyi olduğunu, hayat enerjisinin ise yerinde olduğunu yazdı.

VALİ MUTLU'DAN ADNAN ŞENSES AÇIKLAMASI

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ise Adnan Şenses'e twitter hesabından şifa diledi. Şenses 7 Aralık'ta hastaneye kaldırılmıştı.



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Adnan-Senses-oldu-mu--haberi-198748.html