Medcezir 7. bölüm izle - Medcezir tek part dizi izle- Fragman izle

31 Ekim 2013 Perşembe  14:32

Medcezir 7. bölüm tek part izle - Medcezir tek part dizi izle. Medcezir 7. bölüm fragmanı izle - dizi izle.Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisi Medcezir yeni bölümleriyle ekrana geliyor. Medcezir 7. bölüm ve tüm yaşanacaklar burada!

Star tv Medcezir 7.bölüm fragmanı izle - dizi izle.Çağatay Ulusoy Serenay Sarıkaya yeni dizisi ile ekrana geliyor. Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisi Medcezir'in çekimlerine başlandı. İşte Medcezir 7.bölüm fragmanı izle

KİM KİMDİR?
Çağatay Ulusoy : Yaman
Serenay Sarıkaya : Mira
Can Gürzap : Asım Şekip Kaya (Aşk)
Barış Falay : Selim
Murat Aygen : Faruk
Taner Ölmez : Mert
Sebnem Dönmez : Sude (Asude)
Metin Akdülger : Orkun (Orkunç)

Yaman tuzağa düşürülüyor!

Mira geçirdiği operasyonu atlatsa da artık bir saatli bombayla yaşayacaktır. Yaman Mira’nın hastalığının şokunu yaşarken Nevin onun kafasını karıştırmamak için yine uzaklaşmayı tercih eder. Hasan ise Yaman’ın yeni çevresiyle tanışmanın ona getireceği maddi faydaların peşindedir. Bu durumun farkına varan Yamanın Hasana olan nefreti daha da büyür.

Serezlerde ise büyük bir gerginlik hakimdir. Selim Yaman’ın sınava girmemesini kabul edemez. Üniversite onun için artık bir hayal olmuştur. Yaman ne kadar üzülse de verdiği karardan pişmanlık duymaz. Bu sefer Selim’i sakinleştiren taraf Ender olacaktır.

Öte yandan Yaman’ın aklı hep Mira’dadır



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Medcezir-7-bolum-izle-Medcezir-tek-part-dizi-izle-Fragman-izle-haberi-195655.html