Hülya Avşar:Bana koca lazım

10 Ekim 2013 Perşembe  22:44

Gazino gecelerinde sahne alan Bülent Ersoy, Seren Serengil ve Alişan gibi isimlerden sonra sahnenin son konuğu Hülya Avşar oldu. “Aşk Büyükse” adını verdiği albümünü önümüzde ki günlerde çıkaracak olan Avşar sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kıyafet olarak siyah bir tuvalet tercih eden Hülya Avşar “Bugün kendimi assolist gibi hissediyorum, o yüzden böyle bir kıyafet tercih ettim” dedi. Geçtiğimiz günlerde albüm kapağı için objektif karşısına geçen ve çuval giyerek poz veren sanatçı muhabirlerin “Siz zaten çuval giyseniz bile yakışır. Bu pozlarınızla da bu deyimi hayata geçirmiş oldunuz” sözlerine “Ayy ne alakası var canım ama çok teşekkür ederim” dedi. Bu aralar bir hayli keyifli olduğunu dile getiren sanatçı “Bu aralar çok mutluyum, hiçbir şeyi kafama takmıyorum. Eskiden boşu boşuna kafama takıyormuşum, kavga edip mahkemeye veriyormuşum. Bunlara hiç gerek yokmuş meğerse, artık üzülmüyorum hayatımı yaşıyorum” dedi.

HÜLYA AVŞAR ESKİ EŞİ İÇİN KONUŞTU

Albümünde “Bana Koca Lazım” isimli bir şarkı bulunduğunu söyleyen Hülya Avşar “Bu şarkının klibini önümüzde ki günlerde çekeceğim. Kendime birini bulmadan çekeyim de sonra şarkıyı söyleyemem” dedi. Muhabirlerin “Hayatınızda biri var mı?” sorusuna “2014′te hayatımda biri olabilir, burç yorumları öyle gösteriyor.

O yüzden 2014 gelmeden o şarkıya klip çekmem lazım” dedi. Eski eşi Kaya Çilingiroğlu‘nun, Aziz Yıldırım’a hakaret ettiği gerekçesi ile 2 yıl 8 ay hapis istemi ile karşı karşıya kalmasını değerlendiren Avşar ” Tabi ki bizim ailemizin her şeyi Kaya, böyle bir durumda hepimiz üzülürüz. O bizim ailemizin bir parçası değil, on parçası” dedi. Ünlü sanatçı basın mensuplarının sorularını yanıtladıktan sonra sahneye çıkarak eski ve yeni parçalarını okuyarak misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı.



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Hulya-Avsar-Bana-koca-lazim-haberi-194146.html