Başbakan konuşma yapıyor!

23 Ağustos 2013 Cuma  20:52

Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşlarını paylaşıyoruz...

Trabzon'a Gezi gelebildi mi? Samsun'a Ordu'ya gelebildi mi? Gelemez. Aklıselim'in yolu birdir. 'Sorarlar insana ne yapılmadı?' diye. Dağları deldik. Biz milletimize aşıktık.

'Özgürlük istiyoruz diyorlar. 10 yıl önce bu ülkdede özgürlük adına ne vardı? Bugün nerdeyiz. İstedikleri gibi yazıyorlar hala özgürlük diyorlar.

Bize diktatör diyenlere diyoruz ki 'Buyurun Suriye.' Diktatörlüğün olduğu ülkede diktatöre diktatör bile diyemezsin, sallandırırlar. Yavruları öldürdüler. 17 yaşındali Esma'yı silahla vurdular. Onunla hedef telakki ettiler, öyle şehit ettiler. Dün de babasını içeri aldılar.

BOZDAĞ'A SALDIRI

Biz bu milletin efendisi değil hizmetkarıyız. Bizim ülkemizin meydanları Tahrir olmayacak, Adevviye olacak. Bu meydanlarda, söz, muhabbet olacak. Ama bu ülkede öyle bir muhalefet var ki, Hacı Bektaşi'nin huzuruna Başbakan yardımcısı gidiyor, saldırıyorlar. Kendi milletvekilleri, Genel Başkan Yardımcıları o insanlıktan nasibini almamış kişinin neredeyse alnında öpecekler.

TRABZON BÜYÜKŞEHİR


Artık Trabzon Büyükşehir. Nasip olursa Mart 2014 seçimlerinde sonra Trabzon'un dört bir köşesi modern bir şehir olarak geleceğe yürüyecek. Bu defa hizmetlerimiz çok daha farklı olacak.



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Basbakan-konusma-yapiyor-haberi-190427.html