Beşiktaş transfer haberleri son dakika Ronaldinho transferi

12 Temmuz 2013 Cuma  08:57

Beşiktaş transfer haberleri son dakika Ronaldinho transferi. Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Manu kampa menajer sokmadı

Mendes ile biten sözleşmesini uzatmayan Fernandes, Almanya kampında haklarını isteyen menajer Ertan Göksu’yu, “Kampta görüşme olmaz” diyerek tersledi .

Beşiktaş’ın maestrosu Manuel Fernandes, futbola başladığı günden bu yana neredeyse hep yanında olan menajeri Jorge Mendes’le yollarını geçen ay içerisinde ayırdı. ‘Manu’, sezon bitiminde artık kendisiyle çalışmak istemediğini ve biten sözleşmesini yenilemek istemediğini Mendes’e iletti. Bu gelişmeyi daha sonra siyah-beyazlı yönetime bildiren Fernandes, başkan Fikret Orman’la da telefonla yaptığı görüşmede sözleşmesini uzatmak istediğini belirtti.

BAŞKAN GETİRDİ AMA…

Ancak geçtiğimiz günlerde ilginç bir gelişme yaşandı. Hafta sonunda başkan Fikret Orman’la birlikte siyah-beyazlı takımın kamp yaptığı otele gelen Slaven Bilic’in menajeri Ertan Göksu, Portekizli yıldızla görüşerek menajerliğini almak istedi. Bu görüşmeye karşı çıkan Fernandes ise “Burası Beşiktaş kampı. Burada menajerlik görüşmesi olmaz” diyerek Göksu ile görüşmedi. Fernandes’in İstanbul’a döndükten sonra 3 yıllık sözleşmeyi imzalaması beklenirken, Göksu ile görüşüp görüşmeyeceği ise bilinmiyor. 

Ronaldinho'da hesap tamam

ürkiye'de yılın transfer bombasını Beşiktaş patlatacak gibi görünüyor. Beşikaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ronaldinho transferi için görüştüğü FIFA menajeri Oktay Haşlak ile prensipte anlaştı. Buna göre Ronaldinho'nun 2 yıllık sözleşme karşılığında istediği toplam 12 milyon euro'nun sadece yarısını Beşiktaş karşılayacak. Kalan 6 milyon euro için sponsor bulunacak. Sponsor görüşmeleri devam ederken, Ronaldinho'nun abisi ve menajeri Roberto Asis, Türkiye'ye davet edildi. Asis birkaç gün içinde İstanbul'a gelecek ve Beşiktaş ile masaya oturacak. Sponsorlarla anlaşma sağlanmasının ardından da Ronaldinho Beşiktaşlı olacak.

Tolga Zengin-Beşiktaş nikahı ‘şimdilik’ ertelendi. Trabzonspor Yönetimi yerel basının tepkisi üzerine bonservis ücretine zam yaptı. Taraflar bugün bir görüşme daha yapacak.

Beşiktaş, nokta tercihlerle güçlendirdiği kadrosuna bir kaleci bir de sağ bek alarak transferi noktalamak istiyor. Sağ bek için Gaziantepli Serdar Kurtuluş’ta görüşmeler siyah-beyazlı yönetimin istediği gibi gidiyor. Serdar yuvaya dönmek için ufak pürüzlerin aşılmasını bekliyor. Ancak kısa bir süre önce bitme noktasına gelen Tolga Zengin transferinde işler terse sardı. Daha önce Beşiktaş’a ‘Tamam’ diyen Trabzonspor Yönetimi bu görüşünden geri adım attı.



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Besiktas-transfer-haberleri-son-dakika-Ronaldinho-transferi-haberi-186901.html