Polislik başvuru şartları belli oldu!

17 Mayıs 2013 Cuma  00:08

Polislik başvuruları için 2013 yılı Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) başvuru kılavuzu yayınlandı. Polis olmak isteyen adaylar, sınav ücretlerini 20 Mayıs-4 Haziran tarihleri arasında, sınav giriş ücretlerini yatırarak, internet üzerinden başvurularını yapmaları gerekiyor. 

Polislik başvuruları için ÖSYM'den yapılan açıklamada, başvuruların 20 Mayıs-4 Haziran tarihleri arasında yapılacağı açıklandı.

2013 Polis Akademisi Polis Meslek Yüksekokulları sınavı, ÖSYM tarafından 30 Haziran 2013 tarihinde yapılacak.

Mülakat sınavını kazanan ve yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylar, başvuru ücretlerini 20 Mayıs-4 Haziran 2013 tarihleri arasında yatırmaları gerekiyor. Adaylar, sınav ücretlerini Akbank, Denizbank, T. Halk Bankası, T. Vakıflar Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türk Ekonomi Bankası, T.C. Ziraat Bankasının tüm şubeleri ve İnternet bankacılığı aracılığıyla ve PTT İş Yerlerinden yatırabilecekler. Sınav ücreti aynıca  ÖSYM’nin İnternet sayfasında yer alan “ödemeler” alanından kredi kartı/banka kartı ile de yatırılabilecektir. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan mülakat sınavını başararak sınav ücretini yatıran adaylar için ÖSYM tarafından, adayların hangi bina ve salonda sınava gireceklerini, sınav tarihini ve saatini gösteren Sınava Giriş Belgesi düzenlenecektir.



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Polislik-basvuru-sartlari-belli-oldu-haberi-182306.html