Karagül dizisine izleyiciden tam not

31 Mart 2013 Pazar  22:37

Fox TV'nin yeni dizisi Karagül izleyicinin büyük beğenisini kazandı. Dizi Cuma akşamı reyting sıralamasında 10'uncu olurken, sosyal medyada da çok konuşuldu. 

"Büyüleciyi topraklarda, etkileyici bir öykü" sloganıyla ekrana merhaba diyen Karagül, ilk bölümüyle Cuma akşamı ekrana geldi. Cumartesi ve Pazar günü tekrarları yayınlanan dizi, Halfeti'de zengin bir ailenin başından geçen olayları konu alıyor.

Dizinin ilk bölümünde borç batağında olan Murat Şanverdi (Özcan Deniz), doğduğu topraklara abisiyle pazarlık için geri döner. Halfeti'de teknede abisi Kendal Şanverdi (Mesut Akusta) ile tartışan ve oğlu Baran Şanverdi'ni (Mert Yazıcıoğlu) götürmek istediğini söyleyen Murat, Ebru'ya herşeyi anlatacağını söyler. Oğlu olmayan ve tüm ümitlerini Baran'a bağlayan Kendal ise Murat'a saldırır ve başına elindeki sopayla vurur. Başına aldığı darbeyle Fırat'a düşen Murat ise tekneye çıkmak isterken bir kez daha başına darbe alır ve nehrin derin sularına gömülür.

KENDAL SON KOZUNU OYNAR

Murat'ın boğulmasını izleyen Kendal ise timsah gözyaşlarıyla kıyıya çıkar ve kardeşinin boğulduğunu söyler. Jandarma tüm nehirde Murat'ı ararken acı haber Halfeti'deki ailesini yasa boğar. Murat'ın İstanbul'daki resmi nikahlı eşi Ebru, haberi alır almaz Halfeti'ye gelir ve aramalara katılır.

SAĞLAM ÖYKÜ İYİ OYUNCULUK

Ece Uslu, Özcan Deniz, Yavuz Bingöl gibi ünlü isimlerin rol aldığı dizinin öyküsü ise şimdilik izleyiciden tam not aldı. Dizinin müzikleri bir hayli etkileyici... Bu arada dizinin ismi sadece Halfeti'de yetişen nadir bir çiçekten alıyor. 


karagül dizisi fox tv özcan deniz



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Karagul-dizisine-izleyiciden-tam-not-haberi-178882.html