Tuncay Fatmagül Fakı'yı anlattı!

27 Mart 2013 Çarşamba  18:52

Survivor'da tüm dikkatleri üzerine çeken Fatmagül Fakı'nın sevgilisi Tuncay Şanlı ilk kez konuştu. Fakı'nın Adriana Lima'ya benzerliğini gazetelerden öğrendiğini söyleyen Şanlı, sevgilisinin hasrete dayanamayacağını erkenden döneceğini iddia etti.

Survivor'a gönüllüler takımında yer alan Fatmagül Fakı damga vurdu. Ünlü top model Adriana Lima'ya olan benzerliğiyle dikkat çeken Fatmagül Fakı'yı Bursasporlu futbolcu sevgilisi Tuncay Şanlı anlattı:
 
- Fatmagül hostesliği bırakıp spiker olmaya karar vermişti. Bunun için de diksiyon dersleri alıyordu. Ancak Acun'un ekibinden bir arkadaşı Survivor'da yarışmayı teklif edince kursunu durdurdu. Gitmeden önce çok stresliydi. Bu yüzden de onu karşıma alıp 'Oraya git ve gerçek kişiliğini yansıt' dedim. Ve dün onu büyük bir zevkle izledim. Beklediğimin üzerinde performans sergiledi.

- Panama'ya yolcu ederken 'Git nasılsa erkenden dönersin' dedim. O da bana 'Sonuna kadar kalacağım, sen de yanıma geleceksin' diye takıldı. İlişkimiz ciddi ve birbirimize çok düşkünüz. Yine de bensizliğe dayanamaz erkenden gelir diye düşünüyorum. Belki de açlıktan ve yorgunluktan aklına bile gelmem. (gülüyor)

- 1,5 yıldır beraberiz. İlk tanıştığımızda Adriana Lima'ya olan benzerliğini farketmedim. Gazetelerde bu yönde haberler yapılınca farkettim. Zaten o gözle de hiç bakmadım. Yarışmada da güzelliğinden çok duruşu konuşuldu. Hanımefendi bir duruşu var. Beni de en çok bu tarafı etkiledi. Bazen güzellik her şey değildir.



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Tuncay-Fatmagul-Faki-yi-anlatti-haberi-178570.html