Şevkat Tepe 102. bölüm izle fragman

10 Mart 2013 Pazar  13:34

Şefkat Tepe dizisi önceki bölümlerinde örgüt son dönemde polisleri hedef olarak belirler ve Zinarin isimli bir kadına, zorla 155 Polis hattını aratarak “kocam beni öldürüyor, yardım edin” ihbarı yaptırır. Böylece örgüt, gelen polisleri pusuya düşürür. 

Son pusuda Zinarin, polis kardeşinin de şehit olduğunu öğrenince, pişman olur ve kendini ihbar eder. Bunu öğrenen Naza ve Hamit, gelen tim için mayınlı tuzak hazırlar. Şahin’in düğünden kaçmasına öfkelenen Aslı ise Serdar’ın emrine uymaz ve ekipte zayiata neden olur. Diğer yandan Şahin’in açıklamalarını dinlemek istemeyen Aslı, Serdar tarafından açığa alınır ve hakkında soruşturma açılır. 

Şefkat Tepe yorumlar...

- Bi an gerçekten bi aşk başlıyo zannettim ve kız öldü İyikide öldü benim için Leyla'nın önüne kimse geçemez. 

Serdar'ı da hiç anlamıyorum Leyla için ölüp tutuşan hayaller gören adam bi anda değişti özelliklede kız öldüğü zaman çalan şarkı çok gıcığıma gitti o ne öyle aşk şarkısı hiç olmadı yani.
Eğer zaten biri olcaksa o da Naza olmalı hem iyi olur Sungurlar Timi'ne katılır gerçi Serdar affederse o da saçma olur sonuşta Naza Leyla'yı öldürdü aman neyse sonuç olarak benim için Leyla'nın önüne kimse geçemez .

Şirazi der ki; Aşk'a uçma kanatların yanar. Mevlana der ki; Aşk'a uçmadıktan sonra kanat neye yarar? Yunus der ki; Aşk'a vardıktan sonra kanadı kim arar.

SARE97
Silahtar

- Off yav ben daha bakamadim

Sunguroglu68
Kethüda

- off bayılıyorumm bu diziye ya bağımlısı oldum resmen *-* Kötü sahnelerde yani hüzünlü,üzücü bölümlerini izledikten sonra çok duygulanıp neredeyse ağlıyorum ve ardından kamera arkalarına bakıyorumki içim rahatlasın of off nasıldır bu ya. Şahin,çok sempatik birisi ya,görsem fotoğraf çekilmek istiyorum.Çok yakışıklıı,karizmatik. Serdar komutana ölürüüm , gözleri yeteer ah bi karşıma çıksalaar.Doktor da benı gülme krizlerine sokan şahıs çok şeker ya.Bu bölümde beni benden aldı harikaydııı

İmza için SezaN'a teşekkürler!!

samanyolu24
Kapıkulu

- Keşke hayalet (Zehra) ölmeseydi o kız diziye gelsin cünkü okadar şey yapıp diziye gelmezse cok büyük ayıp olur senarist bey yönetmen bey bence zehra'yı geri getirin ölmesin o kız diziye hayat vericektir emin olun dizinin kahramanı serdar ve zehra idi herkez benim gibi düşünüyor lütfen zehra yaşasın diziye gelsin.
funclab
Kapıkulu

- yaa yıkıldım ben zehra öldü niye öldürdüler halbuki bence öyle karakter olmalıydı geri dönse keşke ... çok sevmiştim çok yakışıyorlardı şimdi naza uyuzumu olacak
Her aydınlığı yangın sanıp söndürmeye koşan zavallı insalar,
karanlığa o kadar alışmışsınız ki yıldızlar(♥R.T.E♥) bile rahatsız ediyor sizi...



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Sevkat-Tepe-102-bolum-izle-fragman-haberi-177348.html