Huzur Sokağı'nda Mona Roza sürprizi

9 Mart 2013 Cumartesi  00:03

ATV'nin sevilen dizisi Huzur Sokağı'nda bu akşam Mona Roza sürprizi yaşandı. Huzur Sokağı'nın bu akşama ekrana gelen 25. bölümünde Bilal, Feyza'ya olan aşkını bu kez Sezai Karakoç'un Mona Roza şiiriyle dile getirdi.

Huzur Sokağı'nda heyecan sürüyor. Saadet Hanım, Hasan Bey'in bir kızı daha olduğunu öğrenir. Şükra'nın da şahit olduğu tartışma büyür ve Saadet Hanım, Nevmettin Bey'den kızını da yanına alarak gidebileceğini söyler. Tartışmaları kapıdan dinleyen Hacer ise mahalleden ayrılma kararı alır.

ŞÜKRAN HASTALANACAKTIR

Bilal, Şükran'ın böbreğinden rahatsız olduğunu öğrenir. Aileyi bu büyük sıkıntıdan ise Saadet Hanım'in düşman ilan ettiği Hacer yetişecektir. Hacer, Şükran'a böbreğini vermeyi kabul eder. Bu arada Bilal ise büyük bir tehlike yaşar. Şükran'dan ayrılan Emre, evinden aldığı silanla Bilal'in taksisine biner.

MONA ROZA SÜRPRİZİ

Bu arada Huzur Sokağı'nda bu akşam Mona Roza sürprizi yaşandı. Ünlü şair Sezai Karakoç'un yazdığı ve özellikle muhafazakar kesimin ezbere bildiği şiir Bilal'in Feyza'ya gül aldığı sahnede ekrana geldi. İşte o şiirden bir bölüm;

Mona Roza, siyah güller, ak güller
Geyve'nin gülleri ve beyaz yatak
Kanadı kırık kuş merhamet ister
Ah, senin yüzünden kana batacak
Mona Roza, siyah güller, ak güller
Ulur aya karşı kirli çakallar
Ürkek ürkek bakar tavşanlar dağa
Mona Roza, bugün bende bir hal var
Yağmur iğri iğri düşer toprağa
Ulur aya karşı kirli çakallar
Açma pencereni perdeleri çek
Mona Roza seni görmemeliyim
Bir bakışın ölmem için yetecek
Anla Mona Roza, ben bir deliyim
Açma pencereni perdeleri çek



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Huzur-Sokagi-nda-Mona-Roza-surprizi-haberi-177258.html