Eskişehir Bursaspor maç özeti

15 Aralık 2012 Cumartesi  01:18

Eskişehir Bursaspor maçında 4 gol atıldı ama yenen olmadı! Karabükspor karşısında elde ettiği baraşıyla yükselişini sürdüren Eskişehir kendi evinde Bursaspor ile berabere kaldı.

Eskişehirspor'un gollerini 49. dakikada Necati Ateş ve 55. dakikada Erkan Zengin atarken, Bursaspor'un gollerini 22. dakikada Fernando Belluschi ve 46. dakikada Ferhat Kiraz attı. 

Tempolu başlayan mücadelenin ilk bölümünde iki takım da karşılıklı pozisyonlar buldular fakat golü bulan taraf Bursaspor oldu. Maçın 22. dakikasında Belluschi attığı golle Bursaspor'u 1-0 öne geçiren isim oldu. İlk yarıda iki takım da gol bulmak için çabalarını sürdürse de başka gol olmadı ve ilk yarıyı Bursaspor 1-0 önde kapattı. 

KARŞILAŞMADA GOL YAĞMURU

Maçın ikinci yarısında ise gol yağmuru vardı. İkinci yarının başında, 46. dakikada Ferhat Kiraz attığı golle Bursaspor adına skoru 2-0'a taşıdı. Bu golden sonra ise Eskişehirspor fırtınası esmeye başladı ve 49. dakikada Necati Ateş'in golüyle durum 2-1 oldu. Bulduğu golle morallenen Eskişehirspor 55. dakikada ise Erkan Zengin ile beraberlik sayısını buldu ve skor 2-2'ye geldi. Maçta kalan dakikalarda gol olmayınca maç 2-2 sona erdi. 

Bu sonucun ardından Eskişehirspor ligdeki puanını 24'e, Bursaspor ise 23'e yükseltti.
Gelecek hafta Eskişehirspor, Antalyaspor deplasmanına giderken, Bursaspor sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak.



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Eskisehir-Bursaspor-mac-ozeti-haberi-170853.html