Galatasaray Balıkesir maçı maç özeti!

28 Kasım 2012 Çarşamba  09:52

Galatasaray Balıkesirspor maçını rahat kazandı! Galatasaray, kendi evinde ağırladığı Balıkesirspor maçını 4-1 kazanarak, son 7 sezondur kazanamadığı Türkiye Kupası için önemli bir adım attı.

Türkiye Kupası'nı son 7 sezondur  müzesine götüremeyen Galatasaray, kendi evinde 4. tur maçında Balıkesirspor ile karşı karşıya geldi. Maça dirençli başlayan Balıkesirspor, bunu tüm dakikalara yayamayınca karşılaşmayı farklı kazanan taraf ev sahibi oldu. 

Karşılaşmaya her iki takım da oldukça hareketli başladı. Konuk takım 20. dakikada tehlikeli geldi. Salih'in ceza sahasına havadan gönderdiği topla buluşan Caner içeri ortaladı. İçerde topla buluşan Muhammet topu dışarı gönderdi. Galatasaray ise 26. dakikada Elmander'in attığı gol ile skoru 1-0'a getirmeyi başardı. İsteğini kaybetmeyen Balıkesirspor, kaleci Ufuk Ceylan'ın hatasının da etkili olduğu pozisyonda 33. dakikada Mustafa'nın attığı gol ile 1-1'lik skoru yakaladı. 40. dakikada yine Mustafa kaleci Ufuk ile karşı karşıya kaldı ancak bu kez topu filelere yollayamadı. Galatasaray, 41. dakikada Sercan Yıldırım ile durumu 2-1 yaptı. Sabri ortaladı, Elmander üstünden atladı ve Sercan tamamlayan isim oldu. İlk yarı 2-1 sona erdi. 



Balıkesirspor, maçın ikinci yarısında ilk yarıdaki direncini kaybetti. 55. dakikada Elmander, cezasahası içinde tehlikeli bir pozisyon yakaladı, kale önünden yaptığı vuruşu kaleci Olcay kurtardı. Sercan Yıldırım 61. dakikada kaleci ile karşı karşıya kaldı, kaleye de vurabilirdi ancak sağda müsait pozisyondaki Aydın Yılmaz'a bıraktı, o da zorlanmadan golünü atmayı başardı. Durum 3-1'e geldikten sonra ev sahibi takım rahatladı. 70. dakikada Sabri Sarıoğlu ortaladı, defansın ters kafa vuruşu kaleciden sekti, Ceyhun Gülselam tamamladı ve ev sahibi takım dördüncü golü de bulmuş oldu. Son dakikalarda da maçın hakimiyetini bırakmayan Galatasaray, tur atlayan taraf oldu.



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Galatasaray-Balikesir-maci-mac-ozeti-haberi-169423.html