Önce tecavüz etti sonra da...

25 Ağustos 2012 Cumartesi  11:24

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde internette tanıştıktan sonra tecavüz ettiği genç kızı, çıplak görüntülerini internette yaymak ve ailesine göstermekle şantaj yaptığı öne sürülen şahıs polisin yaptığı operasyon sonucu yakalandı. Çıkarıldığı mahkemede tutuklanan Alaattin A.'nın ayrıca 11 yaşındaki çocuğa da sarkıntılık yaptığı ortaya çıktı. 

KUZENİYLE DE BİRLİKTE OLMAK İSTEDİ

Tarsus'da oturan 18 yaşındaki Ö.S. isimli genç kız, Mersin'de oturan 25 yaşındaki Alaattin A. ile internette tanıştı. Arkadaşlıklarını ilerlettikten sonra Alaattin A., iddiaya göre Ö.S.'yi yaklaşık bir ay önce boş bir araziye götürüp, tecavüz ederek cep telefonuna kaydetti. Sonrasında Alaattin A., cep telefonuna kaydettiği Ö.S.'nin çıplak görüntülerini internette yayma şantajıyla defalarca birlikte oldu. Tecavüz ve şantajına devam eden Alaattin A.'nın, Ö.S.'nin telefonunda kayıtlı olan ve fotoğrafını gördüğü kuzeni 11 yaşındaki çocukla, kendisini tanıştırmasını istedi. Alaattin A. çocuğu Mersin'e götürüp sarkıntılık yaptığı ileri sürüldü. 

11 yaşındaki çocuğun görüntüleri kaydedip ağabeyine göndermekle tehdit eden Alaattin A., kızlardan 1500 Lira para istedi. Şantaj ve tehditlerden bıkan Ö.S. ve 11 yaşındaki kuzeni, polise başvurarak başlarına gelen olayı anlattı. Polis ekipleri, genç kızı ve kuzenine tecavüz edip tacizde bulunan şüpheliyi randevu verilen adreste kıskıvrak yakaladı. Şüpheli Alaattin A.'nın üzerinde arama yapan polisler, cinsel içerikli geciktirici ilaç bulurken, cep telefonunda internetten indirilmiş porno filmler buldu. 

Gözaltına alınan Alaatin A., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Alaattin A., 'tecavüz', 'çocuğa cinsel istismarı' ve 'şantaj' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın mağdurları korumaya alınarak Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edildi.



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Once-tecavuz-etti-sonra-da--haberi-160536.html