Elazığspor Fenerbahçe maçı ne zaman?

18 Ağustos 2012 Cumartesi  00:24

Spor Toto Süper Lig'de 1. hafta maçları başladı. İzmir'de Elazığspor Fenerbahçe maçı ne zaman ve saat kaçta başlayacak? Elazığspor Fenerbahçe maçı canlı olarak Lig tv'de izlenecek. Peki Elazığspor Fenerbahçe maçı ne zaman ve saat kaçta başlayacak? İşte Elazığspor Fenerbahçe maçı tüm ayrıntıları...

Süper Lig'de 1. hafta karşılaşmasında Elazıspor Fenerbahçe maçı 18 Ağustos Cumartesi günü Lig tv'de canlı olarak ekranlara gelecek. Elazıspor Fenerbahçe maçı canlı anlatım farkıyla Habera.com'dan takip edebilirsiniz...

Elazığspor Fenerbahçe maç saati

Sanica Boru Elazığspor'un stadının bakımda olması nedeniyle İzmir Atatürk Stadı'na alınan maç, yarın saat 21.45'de başlayacak. 

FENERBAHÇE İZMİR'DE

Spor Toto Süper Lig'de 2012-2013 sezonunun ilk haftasında yarın Sanica Boru Elazığspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, İzmir'e geldi.

Fenerbahçe kafilesi, Adnan Menderes Havalimanı'nda taraftarlar tarafından meşalelerle karşılandı.

Taraftarlar, teknik direktör Aykut Kocaman ve takım kaptanı Alex'e çiçek verdi. Sarı-lacivertli ekip, daha sonra konaklayacağı otele geçti.

Sanica Boru Elazığspor'un stadının bakımda olması nedeniyle İzmir Atatürk Stadı'na alınan maç, yarın saat 21.45'de başlayacak.

Fenerbahçe kafilesinde şu futbolcular yer aldı:

Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Erten Ersu, Gökhan Gönül, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Alex, Kuyt, Cristian, Mehmet Topal, Stoch, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Krasic, Semih Şentürk, Sow, Bienvenu, Recep Niyaz.

VOLKAN'IN SAĞLIK DURUMU

Fenerbahçe Kulübü'nden kaleci Volkan Demirel'in sol omzundaki sakatlığıyla ilgili yapılan açıklamada, "Hiçbir oyuncumuza kendi rızası olmaksızın zorla operasyon yapılamaz ve yaptırılamaz" denildi.

Volkan'ın sakatlığıyla ilgili bir gazetede yer alan haber nedeniyle kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, sağlık heyetinin, sakatlık ve hastalıkları tespit edip gerekli tetkiklerle destekleyip olası ihtimalleri ve tedavi yöntemleri hakkında futbolcuları bilgilendirdiği, futbolcuların da evrensel tıp prensipleri doğrultusunda kararları kendilerinin verdiği vurgulandı.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Hiçbir oyuncumuza kendi rızası olmaksızın zorla operasyon yapılamaz ve yaptırılamaz. Bunun örneklerini, önceki dönemlerde Issiar Dia, Özer Hurmacı ve Gökhan Gönül ile ilgili tedavi süreçlerinde de görmek mümkündür. Operasyon gereğinin ortaya çıktığı bu gibi durumlarda, oyuncularımızın kararları doğrultusunda, operasyon yapılmadığını, diğer tedavi yöntemlerine başvurulduğu yakından bilinmektedir. Hastayı muayene etmeden, tetkikleri görmeden, ihtimaller üzerine yorum yapmanın, tıp etiğine uygun bir davranış olmadığını; sağlık gibi son derece önem arz eden ve özen gerektiren bir konuya, herkesin daha özenli yaklaşması gerektiğini de ayrıca belirtmek istiyoruz. Milli kalecimiz Volkan Demirel'in bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyor; tüm çabamızın bu doğrultuda olduğunu yinelemek istiyoruz."

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynadığı TFF Süper Kupa maçında sol omzundan sakatlanan Volkan, doktorların kendisine ameliyat önerdiğini, ancak bu durumun sezonu kapatmak anlamına geldiği için ameliyatı istemediğini açıklamıştı.

Elazığspor'da ilk maç heyecanı

Spor Toto Süper Ligi'nin yeni takımı Sanica Boru Elazığspor, sahasının onarımda olması nedeniye yarın İzmir Atatürk Stadı'nda saat 21.45'de karşılaşacağı Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. 



Eski futbolcularının bordo beyazlı takımı icraya verdiği için sezona sıkıntıyla başlayan Sanica Boru Elazığspor, ligdeki ilk maçını oynanacağı Fenerbahçe karşılaşmasına puan parolasıyla hazırlandı. Bir kaynak bulunarak ödemelerin yapıldığı belirtildi.

Bordo beyazlı ekipte Ali Zorlu'nun sakatlığı nedeniyle, Sinan Özkan'ın da geçen yılki Bank Asya Ligi'nden kalma kırmızı kart cezası yüzünden müsabakanın kadrosunda yer almayacağı açıklandı.

Fenerbahçe'nin Elazığspor karşısında şu 11'le sahaya çıkacağı tahmin ediliyor;

Mert
Gökhan
Bekir
Yobo
Hasan Ali
Christian
Mehmet Topal
Krasic
Caner
Alex
Kuyt



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Elazigspor-Fenerbahce-maci-ne-zaman-haberi-159900.html