Galatasaray transferde son dakika gelişmeleri

25 Temmuz 2012 Çarşamba  14:05

Galatasaray transferde son dakika gelişmeleri burada! Forvet hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray hangi yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak üzere.İşte Galatasaray transfer haberleri...

Fatih Terim’in elinde 5 alternatif var

Melo'nun için Spartak Moskova iddiası

Galatasaray, Mbia için teklifini yaptı

Felipe Melo’da yaşanan kriz yüzünden keyfi kaçan Teknik Direktör Fatih Terim’in, sambacının yerine orta sahaya alınacak oyuncu ile ilgili kararını en kısa sürede vereceği bildirildi

Cim-Bom ön libero için Jean Makoun, Walter Gargano, Stephane Mbia ve Alou Diarra ve Lassana Diarra üzerinde çalışıyor. İşte o isimler ve son durumları...

MAKOUN: Asto Villa forması giyen 29 yaşındaki Kamerunlu’da sorun bulunmuyor. İngiliz ekibi ile 2014’e kadar sözleşmesi olan Makoun’un kiralanma olasılığının da bulunması oyuncunun şansını artırıyor.

GARGANO: 28 yaşındaki Uruguaylı, 2007’den beri Napoli’de top koşturuyor. Muslera da vatandaşı için kefil oldu. Borservisi 7-8 milyon euro civarında.

MBİA: Bonservisi 8 milyon euro olan Marsilyalı oyuncuyu aynı zamanda Anzhi de istiyor. Stoper, sol bek ve orta saha oynama özellikleri Mbia’nın en büyük artısı. Baros 2007’de Lyon forması giyerken, Rennes’te oynayan Mbia’ya “Çok kötü kokuyorsun” şeklinde bir işarette bulunmuştu.?Oyuncu için Riera artı 4 milyon euro teklif yapıldığı iddia edildi.

A.DİARRA: Marsilya’nın 31 yaşındaki ön liberosunu güçlü fiziği ile dikkat çekiyor. Mali asıllı Fransız’ın bonservisi 5-6 milyon euro civarında.

L.DİARRA: Real Madrid forması giyen 27 yaşındaki Mali asıllı Fransız oyuncu geçen sene de gündeme gelmişti. Yüksek maliyeti yüzünden transfer olasılığı diğerlerine göre zayıf gösteriliyor.

Melo'nun için Spartak Moskova iddiası

Galatasaray'da gündem Felipe Melo! Brezilyalı futbolcunun Rus ekibi Spartak Moskova yolunda olduğu iddia ediliyor

Galatasaray'a transferi yılan hikayesine dönen Brezilyalı futbolcu Felipe Melo'nun menajerlik şirketi Promoesport Bcn'nin yaptığı yazılı açıklamada sarı kırmızılı ekiple görüşmelerin sonlandırıldığını duyurmasının ardından tüm gözler Melo eksenli haberlere çevrildi.

Kısa bir süre önce Rus ekibi Spartak Moskova'nın gündemine gelen başarılı futbolcunun bu ekibe gideceği yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Sky Sport Italia'nın haberine göre; Galatasaray ile görüşmelerin durmasının ardından Juventus'un, Brezilyalı futbolcuyu Moskova ekibine verebileceği belirtildi.

Nijeryalı futbolcu Emmanuel Emenike'nin formasını giydiği Spartak'ın Melo için 8.5 milyon euroluk bir transfer teklifi sunduğu iddia edilirken, Çizme ekibinin bu rakama sıcak baktığı vurgulandı.

RUS BASINI YANIYOR!

İtalyan ve İngiliz kaynaklı çıkan Felipe Melo haberlerinin ardından Rus basını da haberlere kayıtsız kalmadı. Geçtiğimiz sezonda Galatasaray'da başarıyla ter döken oyuncunun Moskova yolunda olduğu yazılırken konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

İspanyol teknik adam Unai Emery yönetiminde sezona galibiyetle başlayan Spartak Moskova yıldız bir ön liberoyu takıma kazandırmak için bir süredir transfer görüşmeleri yürütüyordu.

MELO'DAN VEDA GİBİ AÇIKLAMA

Mikro blog sitesi twitter üzerinden takipçilerine adeta veda konuşması yapan Brezilyalı oyuncu Felipe Melo, "Sadece şunu söylemek istiyorum; Galatasaray'ı sonsuza kadar kalbimde taşıyacağım" ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Mbia için teklifini yaptı

Galatasaray, Felipe Melo'nun yerine almayı düşündüğü Stephane Mbia için teklifini yaptı

Sarı-kırmızılı kulüp, Fransa'nın Marsilya ekibinde oynayan Kamerunlu futbolcu için Albert Riera + 4 milyon Euro teklif etti. Ancak bu öneriyi reddeden Marsilya cephesi, Galatasaray'dan 8 milyon Euro talep etti.
Galatasaray ile Marsilya, 26 yaşındaki Mbia için önümüzdeki günlerde bir kez daha masaya oturacak.



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Galatasaray-transferde-son-dakika-gelismeleri-haberi-156947.html