İşte Gökhan Özen'in bebeği

18 Temmuz 2012 Çarşamba  16:47

Gökhan Özen ve CHP İstanbul milletvekili Mehmet Sevigen'in kızı Selen Özen bebeklerinin fotoğrafını paylaştı.

Temmuz 2010 tarihinde hayatlarını birleştiren ünlü sanatçı Gökhan Özen ve CHP İstanbul milletvekili Mehmet Sevigen'in kızı Selen Özen, ilk bebekleri "Ada Deren" i kucaklarına almanın heyecanını yaşıyor.

Memorial Şişli Hastanesi'nde Prof. Dr. Semra Kahraman'ın gerçekleştirdiği sezaryen doğum ameliyatı ile dünyaya gelen "Ada" Bebek, 48 cm ve 3040 gr ağırlığında… 2 gece hastanede kalan Selen Özen bugün taburcu oluyor.

"Ada" gerçek bir aşk çocuğu

Unlu çift büyük bir mutluluk yaşadıklarını ifade ederken, Genc baba Gökhan Özen, "Allah'ıma binlerce kez şükrediyorum ki; bana bu güzel duyguyu yaşattı. "Ada" bugüne kadar bana verilmiş en büyük armağan. Ona büyük bir aşkla bakıyorum ki; zaten "Ada" gerçek bir aşk çocuğu" diyerek duygularını dile getirdi.

"En yakışıklı baba"

"Ada" bebeğe yoğun ilgi gösteren Gökhan Özen fanları ise sanatçının @gokhanozen4real isimli twitter hesabına "En yakışıklı baba yorumu" ile binlerce sevgi mesajı yolladılar. Gökhan Özen ise bebeğinin ilk fotoğraflarını önce fanları ile @gokhanozen4real isimli twitter hesabından paylaştı.

"Ada" bebek, ilk torun olarak Sevigen ve Özen ailelerinde de büyük bir sevgi ve heyecan ile karşılandı.

İşte ünlü şarkıcı ve bebeğinin ilk fotoğrafı. 




Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Iste-Gokhan-Ozen-in-bebegi-haberi-155966.html