Galatasaray'da son dakika transfer haberi

16 Temmuz 2012 Pazartesi  11:39

Galatasaray Melo transferi konusunda 29 yaşındaki Brezilyalı futbolcuyla alacağı yıllık ücret konusunda daha önce anlaşmaya varılmıştı. Kulübü Juventus'la da trasnfer pazarlığı yapılıyordu. Sarı-kırmızılılar istenen rakamı 8 milyon euronun altına düşürmeye çalışırken bu kez de ortaya Melo'nun menajerleri çıktı. 

AMK'nin iddiasına göre ; Adı saklı bir G.Saray yöneticisi, "Elbette Melo'nun kalmasını isterdik ama adamın menajerleri adeta soyguncu gibi... Sürekli kendileri ve Melo için ekstra para istiyorlar. Bu şartlarda Melo'nun transferini gerçekleştiremeyiz" diye konuştu. 

Geçtiğimiz sezon 30'u normal sezon, 6'sı Süper Final olmak üzere 36 maça çıkan futbolcu tam 12 gol kaydetmişti. Brezilyalı yıldız 1'de asist yapmıştı. Muhteşem performansının yanı sıra G.Saray tribünleriyle olan diyaloğu ve sahadaki savaşçı kimliğiyle herkesin beğenisini toplayan Melo için Florya yolları kapandı gibi... 

FENERBAHÇE İMTİKAM ALABİLİR

Galatasaray, Hamit Altıntop'u kadrosuna katarak ezeli rakibi F.Bahçe'ye büyük bir transfer çalımı atmıştı. Sarı-lacivertlilerin de Hamit'in intikamını almak için Melo'da girişimlere başlayabileceği konuşuluyor. Brezilyalı yıldız ise bundan bir süre önce yaptığı açıklamada Türkiye'de kesinlikle F.Bahçe forması giymeyeceğini açıklamıştı. Ancak zamanında F.Bahçeli Baliç, "Kefen giyerim, G.Saray forması giymem" diye bir açıklama yapmasına rağmen sarıkırmızılı formayı giymişti. Sarı-lacivertliler Brezilyalı oyuncuyu transfer ederse Hamit'in öcünü fazlasıyla almış olacak..



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Galatasaray-da-son-dakika-transfer-haberi-haberi-155665.html