Survivor'da bu hafta neler yaşandı?

19 Haziran 2012 Salı  01:16

Kuzey Kıbrıs’taki muhteşem finale kimin katılıp kimin katılamayacağı bu oylama sonrası belli olacak. 

MUHTEŞEM ÖDÜL; SON MODEL BİR ARABA! 

Bu kez düzenlenen ödül oyunu, şimdiye kadar verilen ödüllerin arasında en iyi olmaya adaydı. Son model bir araba kazanacaklarını öğrenen yarışmacılar adeta şok oldu. Bu oyunu kazanamak için ise daha önce yarışmacıların annelerine sorulan soruların cevaplarının yarışmacılarla aynı olması gerekiyordu. Eğlenceli dakikaların yaşandığı yarışmayı Begüm kazandı. Son model arabasıyla diğer yarışmacıları da alarak yemeğe götüren Begüm, hayatının en güzel anlarını yaşadı.

DOKUNULMAZLIK OYUNU 

Bu hafta düzenlenen son dokunulmazlık oyunu bir hayli çekişmeli geçti. Deniz üzerindeki kurulu platforma yatan yarışmacılar, her an dikleşen platformda elleriyle tutunarak denize düşmemeye çalıştı. Bu yarışmayı kazanan Hasan, dokunulmazlığı kazanarak büyük finale katılmayı garantiledi.

BÜYÜK FİNALDE 3 KİŞİ YARIŞACAK! 

Düzenlenen ada konseyinde, dokunulmazlıkların sahibi olan Hasan finale kalmayı garantiledi. Geriye kalan Begüm, Nihat ve Anıl arasında yapılan sms oylamasıyla da Nihat ve Begüm’ün adı yazıldı. Önümüzdeki hafta Cuma günü yapılacak olan oylama sonuçlarıyla da Nihat ya da Begüm elenerek büyük finale katılamayacak. 

HASAN ROMA- PARİS GEZİSİNE KİMİNLE GİDECEK

Finale kalmayı garantileyen Hasan ile yanında gidecek olan yarışmacıyı seçmek üzere yapılan son oyun ise hayli çekişmeli geçti. Çekiç ile asılı olan seramikleri kırmak üzere çekiç atan yarışmacılardan önce Nihat elendi.

İkinci turda Begüm ile Anıl yeniden yarıştı. Kendi kilolarına orantılı ağırlıkları ellerinde tutarak yaptıkları güç oyununda Anıl Begüm'e oranla daha kuvvetli bir görüntü sergileyince Begüm elenerek Hasan ile Paris ve Roma'yı gezerek Kıbrıs'a gelme şansını Anıl'a bırakmış oldu.



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Survivor-da-bu-hafta-neler-yasandi-haberi-152309.html