Türkiye güzeline insan irisi diyorlarmış!

2 Haziran 2012 Cumartesi  12:41

Miss Turkey organizasyonu başkanı Can Sandıkçıoğlu eşliğinde birinci Açalya Samyeli Danoğlu, ikinci Çağıl Özge Özkul,üçüncü İlknur Melis Durası ve dördüncü olan Meltem Tüzüner basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

FOTO GALARİ İÇİN TIKLATIN 

Söze başlayan Sandıkçıoğlu, “Kusura bakmayın. Biraz perişan durumdayız. Böyle güzellik olur mu demeyin.? İnanın çok yorulduk. Kızlar bir saat uyuyabildiler. Dört kızımız, çok önemli yarışmalarda ülkemizi temsil edecekler. Açalya Samyeli Danoğlu Miss World’a gidecek. Miss World bu sene Moğolistan'da yapılacak. Önce bir Hong Kong gezecekler. Temmuz ayında kampa girecek. Çağıl Özge Özkul, Miss Universel’a katılacak. Yeri ve tarihi belli değil ama büyükihtimalle Porto Riko’da olacak. İlknur Melis Durası, Miss Earth da gidecek. Vietnamda yarışacak. Meltem Tüzüner de Miss İnternational’a gidecek. Yarışma Japonyada yapılacak. Biz organizasyondan ve jürimizin verdiği karardan çok memnunuz. İzlenme oranları çok iyi... Twitter'da dünyada ikinci sırada olmuşuz” dedi. Daha sonra ilk iki güzel soru cevap şeklinde soruları yanıtladı. 

Miss Turkey 2012 Güzellik yarışmasında dereceye giren güzeller için Harbiye’deki Crown Plaza otelde basın toplantısı düzenledi. 

(Milliyet)



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Turkiye-guzeline-insan-irisi-diyorlarmis-haberi-150073.html