Esat Yontuç kimdir?

14 Mayıs 2012 Pazartesi  15:26

Burcu Esmersoy'un Kenan Doğulu ile adı anılırken Acun Ilıcalı'nın çocukluk arkadaşı ve sağ kolu olan Esat Yontuç ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

PEKİ ESAT YONTUÇ KİMDİR?

Esat Yontuç; Acun Ilıcalı'nın çocukluk arkadaşıdır. 2008 yılında Acun Firar'dada programından beri her projede beraber çalıştılar. Tv yapımcısı olan yontuç Var mısın Yok musun yarışmasında Hamdi Bey olarak karşımıza çıkmıştı.


Burcu Esmersoy’la aşk yaşadığı ortaya çıkan Esat Yontuç, 2008 yılında Sine İçli ile evlenmiş, nikâh masasına da beyaz atıyla gelmişti.

Bir anda magazin dünyasının dikkatini üzerine çeken Yontuç, dört yıl önce de dillere destan düğünüyle gündemdeydi. Yontuç, 2008 yılının Eylül ayında bestekâr Selahattin İçli’nin torunu Sine İçli ile evlenmiş, çift eğlenceli bir düğün organize etmişti. İçli ile Atlı Spor da binicilik yaparken tanışan Yontuç, nikâh masasına beyaz at üzerinde gelmiş, bu renkli sürpriz günlerce konuşulmuştu. Ancak güzel başlayan evlilik fazla uzun sürmedi, Esat Yontuç ve Sine İçli 2010 yılında yollarını ayırdı.



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/Esat-Yontuc-kimdir-haberi-147837.html