K.Erciyes Göztepe'ye gol yağdırdı:4-2

14 Nisan 2012 Cumartesi  17:40

Türkiye 1. Ligi'nin 30. haftasında play-offa kalma mücadelesi veren Erciyesspor, Göztepe'yi 4-2 yendi.

Maçın ilk yarısı ve tamamı karşılıklı gollere sahne oldu. İlk olarak dakika 8'de perdeyi açan isim Sofiane Hanni. Sağ taraftan içeriye çevirilen ortada ilk olarak Gökhan Kaba ardından da Ramazan Övüç topun üstünden atladı. Sofiane önünde kalan topu kalecinin solundan ağlara yolladı. Bundan 1 dakika sonra İlhan Şahin durumu 1-1'e getirdi. 

Sol taraftan içeriye çevrilen topta İlhan ceza sahasına girerken topla buluştu ve düzgün bir vuruşla skoru dengeye getirdi. İlk yarının son golü 32. dakikada geldi. Ceza sahasında topla buluşan Mehmet Ayaz, Ömer Ateş'e attığı çalım sonrası topu ağlara yolladı. İlk yarı 2-1'lik Erciyesspor üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarı golle başladı. Dakika 54'ü gösterirken Halil Akbunar sahneye çıktı. Arkadaşının kafasıyla önüne indirdiği pasta topla buluşan Halil, durumu 2-2'ye getirdi. Dakika 71'de Erciyesspor ilginç bir gol kaydetti. Mehmet Ayaz vurdu defanstan seken top Gökhan Kaba’nın önünde kaldı. Gökhan Kaba’nın vuruşunda Göztepeli oyuncu çizginin üzerindeyken top ona çarptı ve gol oldu. 

Skor 3-2'ye geldi. Dakika 74’de Sofianne Hanni skoru 4-2’ye getirdi. Mehmet Ayaz sağ taraftan içeriye çevirdi, Sofiane topla beraber ceza sahası içine girdi ve şutuyla kaleciyi avladı. Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca sahadan galip ayrılan taraf 4-2'lik skorla Erciyesspor oldu.

Bu maçın ardından Erciyesspor puanını 42'ye yükseltirken 8. sırada kaldı. Göztepe ise 34 puanla 14. sırada yer aldı.



Sayfa Adresi: http://www.habera.com/K-Erciyes-Goztepe-ye-gol-yagdirdi-4-2-haberi-143525.html